fbpx

Kumaha CJ Gawéna

CJ Dropshipping nyaéta situs wéb anu komprehensif pikeun ngabantosan unggal serelekna shippers ti mimiti dugi ka rengse. Produk sourcing, gudang, pangolahan mesen sareng pengiriman barang, sacara harfiah sadayana anu dilibetkeun. Ayeuna, mangga urangkeun ka anjeun kumaha anjeun hasil damel di halaman wéb kami> app.cjdropshipping.com

Pikeun ngajantenkeun sagala hal anu langkung jelas, kami nyiptakeun flowchart sederhana pikeun nyakup léngkah umum. Yeuh ieu.

1. Produk Sourcing

Patarosan anu pangheulana anjeun gaduh nyaéta ngeunaan produk anjeun. Anjeun tiasa milarian éta saukur ku nami produk pikeun ningali naha produkna aya di CJ. Upami henteu, punten euy pasang kami paménta sumber.

Kanggo kéngingkeun pangguna, sumber dina 'Produk Individu' langkung cocog, kusabab 'Toko Eksklusif Produk' kanggo pangguna ku toko otorisasi. (Rincian ngeunaan jasa sourcing urang tiasa ditempo di dieu.)

Upami anjeun gaduh detail produk sareng wareg ku tawaran kami, hal anu salajengna nyaéta pesenan. Tapi, aya dua metode pangolahan tés béda-béda gumantung upami anjeun parantos otorisasi toko di CJ. Upami anjeun kabetot kana pamrosésan otomatis otomatis kami, maka anjeun kedah diajar ngeunaan 'Toko Otoritas' sareng 'Listing Product / Connection'. Upami henteu, anjeun tiasa ngan saukur skip ka bagian 5 'Upload Upload via Excel / CSV File'.

2. Otoritas Toko

Aya opat jinis toko anu tiasa dianggo kana CJ. Maranéhna nyaéta Shopify, eBay, Shipstation jeung WooCommerce toko. Pikeun unggal jenis toko, kami parantos nyusun léngkah otorisasi umum sareng rinci anu aya dina halaman anu sami.

3. Listing Produk / Sambungan

Kanggo ngaidentipikasi produk tina pesenan toko anjeun, urang kedah nyiptakeun sambungan kanggo produk anjeun sareng ieu di CJ. Upami produk teu aya di toko anjeun, fitur daptar kami mangrupikeun pitulung anu saé. Kantun klik tombol 'Daptar' dina halaman produk CJ sareng nyetél sababaraha rinci. Produk bakal ditambah kana toko anjeun sareng sambungan otomatis didirikeun.

Upami produk na parantos aya di toko anjeun, maka sambungan produk diperyogikeun. (Punten tingal video ieu pikeun hidayah lengkep.)

4. Impor Orde impor

Nalika anjeun réngsé otorisasi toko sareng sambungan produk, pesenan produk ieu ti toko anjeun bakal ditarik kana akun CJ anjeun sacara otomatis. Pilih pesenan anu anjeun pikahoyong sareng urang tambahkeun kana karanjang. Kapastian pesenan anu anjeun pilih sareng ngadamel pembayaran, maka kami bakal ngurus sadaya saatosna.

5. Pesenan Ngunggah liwat File Excel / CSV

Pikeun pangguna anu teu aya toko otorisasi, hiji-hijina cara pikeun ngirim pesenan kami nyaéta ku unggah hamparan. Dina hal ieu, anjeun kedah nambihan produk kana daptar SKU, anu ogé tiasa dihontal dina halaman produk.

Teras pilih 'Import Excel Pesenan' di dieu sareng undeur template pikeun ngeusian detail urutan anjeun. Upami pesenan anjeun diunggah, anjeun kedah nambihan éta karanjang na mayar éta.

Kami bakal ngolah éta langsung saatos nampi. Nomer nyukcruk sareng jasa saatos dijual kanggo tiap pesenan.

Miharep anjeun bakal resep jasa kami!

Facebook Comments