fbpx

Kumaha Masang Nyuhunkeun Nyuhunkeun Produk pikeun CJ

Sanaos janten pasangan pengiriman serelek anu ngalaman, urang teu tiasa ngajamin pikeun nyampurnakeun unggal barang anu dipénta kusabab sagala rupa serelektrem serelekna ngajalankeun SKU. Sakali katampi janten serelek kapal, anjeun tiasa ngirimkeun pamundut produk ka CJ. Ieu tiasa ngawenangkeun anjeun produk pikeun kintunan dikirimkeun sanajan urang henteu gaduh. Tim kami bakal méréskeun pamundut anjeun sareng sacara ati-ati upami éta meujeuhna.
Anjeun tiasa pasang pamundut sumber langsung dina bentuk ieu.

Pikeun pangguna LV1: 5 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV2: 10 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV3: 20 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV4: 50 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV5: paménta sumber daya henteu aya unggal dintenna.

Pikeun pangguna VIP: panyabutan sumber daya taya anu aya unggal dintenna.

Anjeun oge bisa mésér rencana anu mayar kami pikeun ngaronjatkeun kuantitas pamunduran sumber.

Facebook Comments