fbpx

Kumaha Masang Nyuhunkeun Nyuhunkeun Produk pikeun CJ

Sanaos janten pasangan pengiriman serelek anu ngalaman, urang teu tiasa ngajamin pikeun nyampurnakeun unggal barang anu dipénta kusabab aya rupa-rupa toko serep anu ngajalankeun SKU. Sakali katampi janten serelek kapal, anjeun tiasa ngirimkeun pamundut produk ka CJ. Ieu tiasa ngawenangkeun anjeun produk pikeun kintunan dikirimkeun sanajan urang henteu gaduh. Tim kami bakal méréskeun pamundut anjeun sareng sacara ati-ati upami éta meujeuhna. Kami ngawates paménta sourn 5 unggal dinten ti mimiti, sareng 10 saatos ngiringan pesenan 50, 20 saatos nempatkeun pesenan 2000USD, henteu terbatas saatos nempatkeun 2 juta USD. Anjeun ogé tiasa mésér rencana anu mayar kanggo ningkatkeun kuantitas pamundut. Sakali anjeun tos ngintunkeun pesenan pengiriman diri ka kami, kami bakal tiasa stock kanggo produk unggul anjeun dina tungtung kami.
Anjeun tiasa pasang pamundut sumber langsung dina bentuk ieu.
Facebook Comments