fbpx

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

Hese ngobrol sareng ngical paralatan anu béda

  • • Naha bakal langkung saé gaduh hiji mitra sourcing? Anjeun kedah difokuskeun pamasaran, henteu nyéépkeun waktos teuing dinten anu berharga anjeun ngobrol sareng sababaraha mitra. Dina urusan naon waé, Waktos na MASA DENGAN! Anjeun henteu resep ngarobihkeun supplier Aliexpress deui-waktos sawaktos anjeun nguji produk anu unggul.

Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos, sareng kabingungan.

  • • Konsumén ngarasa stres pikeun kéngingkeun bungkusan anu béda nalika aranjeunna nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.

Aliexpress moal langkung mirah

  • • Aliexpress parantos langkung susah sareng langkung saé pikeun neundeun pengiriman barang saprak Aliexpress masih aya jalan pikeun ngajualan penjualan ritel. Harga produkna moal langkung mirah deui, unggal ngajual aya anu kapaksa janten perusahaan merek. Anjeun moal tiasa mendakan produk anu langkung mirah dina taun-taun anu badé. Aranjeunna sigana moal janten padagang anjeun di lembur nalika aranjeunna mekar. Anjeun kedah ngajaga margin kauntungan anjeun sareng gaduh mitra pengiriman anu dipercaya. Naha henteu maju sareng kami, sabab urang tiasa sumber naon pikeun anjeun nyayogikeun anjeun harga anu langkung saé ti padagang Aliexpress. Urang ngagaduhan pabrik pabrik 200 anu urang damel. Kami ayana di Pasar Yiwu, di puseur Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang, anu dipikanyaho pikeun manufaktur perhiasan sareng komoditas na. Urang tiasa sumber sareng nyayogikeun ampir naon anu anjeun pikahoyong ti pabrik di dieu méré harga panghandapna.

Teuing pesaing nalika ngadadak

  • • Aya seueur persaingan di Aliexpress, saprak aranjeunna ngarékam sadaya urutan order sadaya produk anu anjeun perintis ku aranjeunna. Nalika anjeun skala, aranjeunna bakal janten sorot produk ieu sareng pemasar Facebook anu sanés bakal ngajual produk anu sami dina harga anu langkung handap batan anjeun.

Kami moal nampik mayar anjeun!

  • • Aliexpress (ogé PayPal) sering nolak pangmayaran anjeun upami anjeun parantos seueur pesenan. Urang henteu kedah ngajelaskeun sabaraha hal ieu tiasa nyababkeun ieu tiasa nyababkeun bisnis anjeun dina halangan saringan anu nyababkeun pamundut wangsulna ti nasabah ambek anu moal milu deui bisnis sareng anjeun!

Lila ngolah waktos

  • • Aliexpress kedah pariksa pamayaran anjeun sateuacan ngolah pesenan nyababkeun pangiriman waktos ditunda! Biasana biasana sakitar 12-24 jam. Éta hartosna ngajual Aliexpress ogé bakal nyandak waktos pangolahan anu langkung lami.

Komunikasi goréng

  • • Kami gaduh tim pitulung anu ramah, terang anu béntés dina basa Inggris atanapi Spanyol ogé Cina, anjeun tiasa ngobrol sareng kami langsung ku Skype, atanapi WhatsApp kanggo komunikasi anu langkung gancang.
Facebook Comments