fbpx

Ngabalikeun duit deui ku Sarat Kembali

Kawijakan ngabalikeun duit ieu bakal dianggo salaku sumberdaya ku leupaskeun kapal anu damel sareng CJDropshipping.com.

CJDropshipping.com bakal masihan ngabalikeun duit pinuh pikeun naon pikeun kasus di handap ieu:

1. Pesanan Ditunda: Pesenan Henteu Kapendak, Di Transit, Ditangguhkeun, Kalalu sareng langkung ti 45 dinten (cacah ti tanggal anjeun kintunkeun pembayaran ka CJDropshipping.com) kanggo AS sareng dinten 60 (kecuali sababaraha nagara anu nganggo China Post Registr Air Mail, punten parios pengiriman kanggo China Mail Reg Mail Air di dieu) pikeun sesa dunya upami:

- customer parantos ngirim ngawadul (Ngalangkungan Payudara PayPal atanapi Gateway sanés, e-mail, sareng anu sanés)

- Anjeun parantos pariksa angka pelacak na henteu nunjukkeun gerak atanapi inpormasi éta.

- Sakapeung, pesenan parantos dugi ka kantor anu paling caket ka anu ngagaleuh sareng ngadamel pangiriman dugi ka alamat anu salah atanapi henteu jelas. Anjeun kedah naroskeun ka pembeli anjeun ka kantor pos pikeun kiriman.

>> Anjeun Kudu Ngoperasi dina CJDropshipping.com:

- Bantahan kabuka dina CJ APP

- Screenshot tina pelanggan ngawadul atanapi e-mail nyatakeun aranjeunna henteu nampi perintah.

2. Pesenan Dikirim: Upami aya seratan pengiriman serah parantos dikirimkeun dina waktu pangiriman maksimal (cacah saleresna kalkulator waktos pengiriman) sareng langkung ti dinten 38 dilengkepan status + 7 dinten status DITUTUP (hartosna cacah tina titimangsa anu dikirimkeun + waktos pangiriman maksimum + dinten 45), anjeun moal diidinan deui ngabantah deui.

Kanggo pesenan borongan parantos dikirim dina waktos pangiriman maksimum (cacah basing kami kalkulator waktos pengiriman) sareng langkung ti 7 dinten (hartosna cacah ti tanggal kaping anu dikirimkeun + waktos pangiriman maksimum + dinten 7), anjeun moal diidinan deui ngabantahkeun deui.

3. Pesanan Ruksak: CJDropshipping.com bakal nyayogikeun ngabalikeun dana pinuh / ngagantian upami:

- Pesenan dugi ka rusak.

- Pesenan dugi ka ruksak tapi palanggan henteu hoyong anu ngagentos dikirim.

- Pikeun produk éléktronik, lungsur shipper kedah muka sengketa dina dinten 7 saatos nampi.

>> Anjeun Kudu Ngoperasi dina CJDropshipping.com:

- Bantahan kabuka dina CJ APP

- Poto barang anu ruksak pikeun ngabuktikeun karusakan.

- Screenshot tina e-mail atanapi sengketa anu ditampi.

>> Produk panginten kedah dipulangkeun ka CJ upami Tim Operasi Sengketa kami naroskeun uih deui Saatos Jasa Layanan Penjualan.

4. Goréng Goréng: CJDropshipping.com bakal pariksa seueur barang sateuacan pangiriman, tapi kadang pembeli masih ngangluh ngeunaan produk anu katampi.

- Pencegahan sapertos ngaput goréng, ukuran / warna anu lepat, bagian-bagian anu leungit, henteu tiasa dianggo jsb.

>> Anjeun Kudu Ngoperasi dina CJDropshipping.com:

- Bantahan kabuka dina CJ APP

- Poto barang anu ditampi tina pembeli pikeun ngabuktikeun teu sampurna.

- Screenshot tina e-mail atanapi sengketa anu ditampi.

>> Produk panginten kedah dipulangkeun ka CJ upami Tim Operasi Sengketa kami naroskeun uih deui Saatos Jasa Layanan Penjualan.

>> Kanggo bagian anu leungit, CJ ngan nampi resend deui tibatan ngabalikeun deui.

5. Bates Pangiriman Nagara: Kusabab watesan pangabisa metodeu pengiriman internasional, sababaraha nagara pengiriman éta rada sesah dikirim.

CJ moal nampi sengketa ngeunaan kiriman sakali mesen dikirim lamun kapal ka nagara di handap ieu:

<< Haiti, Kyrgyzstan, Madagascar, Mauritius, Bangladesh, Nepal, Nicaragua, Swaziland, Jamaica, Zambia, Ékuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Mesir, Sudan, Libya, Algeria, Angola, Bahamas, Benin, Kota Belize , Burundi, Républik Dominika, Gambia, Grenada, Kuba, Paléstina, Mexico, Brazil, Paraguay >>

Anjeun masih tiasa muka sengketa sareng alesan sanés pikeun pangiriman sapertos biasa.

>> Anjeun Kudu Ngoperasi dina CJDropshipping.com:

- Bantahan kabuka dina CJ APP

- Poto barang anu ditampi ti anu mésér pikeun ngabuktikeun keluhan na.

- Screenshot tina e-mail atanapi sengketa anu ditampi.

6. Kaedah Pangiriman Pengiriman: Sababaraha metode pengiriman barang anu henteu tiasa dipercaya nalika pesenan dugi ka sababaraha Nagara, Nagara, Kota, CJ moal nampi sengketa nalika anjeun milih metode pengiriman sareng kapal ka nagara-nagara wates. Sareng CJ moal nyarankeun anjeun ngagunakeun cara pengiriman éta nalika nagara pengiriman terbatas

Udara Pasundan China Amérika Serikat, Inggris, Kanada, Australia, Perancis, Jerman, Brazil, jsb.

HKpost: Amérika Serikat, Inggris, Kanada, Australia, Perancis, Jerman, Brazil, jsb.

DHL: Alamat jarak jauh bakal ngeusi biaya tambahan, kami bakal ngahubungi anjeun sakali mendakan éta.

Produk Produk Jilid Sababaraha produk anu langkung ageung tibatan beuratna, sareng perusahaan pengiriman barang bakal ngeusi pengiriman dumasar volumeu tinimbang beurat. Biasana pesenan beurat ngalangkungan 2kg sareng volume langkung ageung bakal gaduh masalah ieu. Kami kedah ngeusian anjeun ku volume pikeun biaya pengiriman sakali kami mendakanana.

Nalika ngembangkeun metode pangiriman internasional, watesan bakal dileupaskeun di hareup, urang bakal ngarobih aturan ieu upami urang ngagaduhan kasempetan.

Anjeun masih tiasa muka sengketa sareng alesan sanés pikeun pangiriman sapertos biasa.

>> Anjeun Kudu Ngoperasi dina CJDropshipping.com:

- Bantahan kabuka dina CJ APP

- Poto barang anu ditampi ti anu mésér pikeun ngabuktikeun keluhan na.

- Screenshot tina e-mail atanapi sengketa anu ditampi.

7. Sengketa henteu mangrupikeun kalepatan CJ: CJ moal nampi sengketa anu ditampi ku mésér ku alesan sapertos ieu di handap, sabab katerangan didefinisikeun ku tungtung selopna sareng CJ bakal ngintunkeun produk anu leres anu kalolobaanana palanggan anu resep, sareng éta ogé disatujuan ku tungtung anjeun.

- Anu ngagaleuh henteu resep.

- Katerangan éta henteu nyata.

- Produk bau biasa.

- Anu ngagaleuh nitah barang anu salah atanapi SKU.

- Alamat pengiriman anu leres henteu disayogikeun.

8. Produk balik ka gudang CJ:

- Biasana CJ moal nyarankeun nyarankeun produk ka gudang kami, sabab pengiriman internasional tinggi sareng sahenteuna 3 dugi ka CJ China Gudang. Kaseueuran na bakal leungit salami uih deui. Ogé, kalolobaan produk balikna bakal ruksak dina jalanna. Punten ulah naroskeun ka pembeli anjeun kanggo mulang produk ka CJ USA Gudang. Gudang CJ USA henteu nampi tarima.

CJ tiasa nampi uih deui upami anjeun tiasa nyimpen produk kana inventaris pribadi anjeun sakali nampi.

Upami anjeun leres-leres hoyong pembeli anjeun wangsul deui produk, punten tuturkeun léngkah ieu: Kumaha carana mulang produk ka CJ gudang. Punten Catet CJ ngan bakal nempatkeun produk kana inventaris anjeun sareng moal ngabalikeun duit kanggo éta. Persediaan pribadi ieu bakal otomatis dianggo sareng ngirangan biaya produk kanggo pesenan anjeun salajengna.

Facebook Comments