fbpx

Ngeunaan Pengiriman Dulang

Naon anu dimaksud pengiriman barang?

Pangiriman Drop mangrupikeun metode pemenuhan ritel dimana pangecér henteu nyimpen barang-barang di toko tapi gantina langsung ngirimkeun pesen Pelanggan Akhir sareng detil kiriman ka Pembekal, anu teras ngintunkeun barang langsung ka Pelanggan Akhir. The Vendor make kauntungan tina bédana antara harga Pembekal na Penjualan anu dibayar ku Pembekal ka Vendor.

As you are doing drop shipping products on Shopify & WooCommerce & eBay & Lazada & Shopee & Amazon etc., it will be better if you work with only one drop shipping partner that will take care of everything about products and fulfillment line.

Anjeun kedah milarian supplier anu sapertos CJDropShipping.com ngabantosan anjeun!

CJDropShipping

Ieu kumaha Shopify & WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon jsb.

  1. You can list or download our producgts data from CJ APP and list them to Shopify & WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon & Your Custom Website and promote them without first purchasing it.
  2. Nalika barang anu ngajual, anjeun ngumpulkeun harga jual (ritel) sareng ongkos pengiriman ti nasabah anjeun.
  3. Teras anjeun ngirim harga borongan (langkung handap) + biaya pengiriman sareng pengendalian pikeun kami.
  4. We ship the items to your customer and sync the shipping or tracking information to your online stores.
  5. Kauntungan anjeun mangrupikeun bédana antara harga ritel sareng harga grosir, sareng henteu aya inventaris.

Naha anjeun kedah nganggo pengiriman barang?

Sakit bisnis e-commerce tradisional nyaéta inventaris. Sakumaha urang terang, nalika urang pamasaran kategori, produk anu bakal dugi ka seueur penjualan ngan ukur ti sababaraha produk, anjeun tiasa daptar ratusan produk ka toko anjeun, tapi ngan ukur sababaraha produk anu bakal hasil jualan. Sareng anjeun kedah ngaungan bisi di gudang anjeun bahkan henteu aya anu jualan. Kusabab aya kuantitas pesenan minimal dina Alibaba nalika anjeun kéngingkeun produk kana gudang anjeun. Kalolobaanana, éta inventori bakal ngahakan margin anjeun, sareng anjeun ogé kedah mayar gaji ka tukang gudang anjeun. Apanan, anjeun nyéépkeun waktos di produk sareng inventaris.

Ayeuna hal dirobih, salaku runner bisnis, unggal jalma kedah difokuskeun kakuatan. Masarakat Tionghoa anu saé ngahasilkeun sareng pengiriman. Jalma Éropa atanapi Amérika alus dina pamasaran. Teras dugi ka leupaskeun ongkos, ngajadikeun unggal sumberdaya pikeun pertandingan anu saé, ngahemat runtah. MOQ bakal ngaleungit saprak lungsur pengiriman henteu kéngingkeun MOQ, nyéépkeun pangiriman kiriman tiasa nyayogikeun produk ka anu béda-béda supados éta bakal ngahontal MOQ. Pamasaran tiasa ogé ngahemat waktos, sareng nyéépkeun waktos langkung dina pamasaran sareng wangunan brand. Pembekal pangiriman setir biasana ngecas saeutik pisan anu bakal kirang ti anu dianggo ku anjeun sorangan.

Sabaraha jalma anu ngawadulkeun pengiriman barang bohong?

Leres, jalma anu nyarios ieu mangrupikeun anu nyerah, aranjeunna mikirkeun serelek pengiriman barang kedah janten gampang sapertos orok maén, tapi euweuh anu gampang janten ayaan.

Naha anjeun hoyong tingali sabaraha pesenan pengiriman barang anu urang diprosés pikeun penjual Shopify atanapi WooCommerce unggal dinten? Pangiriman pangna masih kénéh mekar. Anjeun nganggap éta bohong sabab teu mendakan panyadia anu hadé pikeun ngadukung bisnis anjeun. Usaha pangiriman turun téa mangrupikeun modél anu saé saprak pangiriman pangiriman mangrupikeun titik konci. Ngalereskeun masalah pengiriman bakal ngajantenkeun pengiriman serah! Maenya kami gudang AS urang pikeun ngajawab masalah ieu! Loser nyatakeun éta bohong, para juara tilas keras; wengi jero, sareng teu gaduh waktos pikeun ngobrol ngeunaan topik ieu.

Naha éta seratan pangiriman masih panas?

Kami lungsur perusahaan pengiriman ngan sababaraha taun sapertos dimimitian, urang mimitian ku ukur sababaraha pesenan unggal dinten, teras ratusan, teras rébuan, sareng ayeuna urang ngolah ratusan rébu pesenan sadinten. Kami mimitian ti Perhiasan, Teras Baby Baby, Home related, teras Electronic, TV-related, teras Baju, teras Art Craft. Sababaraha serelekna nyerah kusabab Facebook Ads dirobih sareng aranjeunna henteu tiasa ngadopsi, sareng kalolobaanana negeskeun pikeun ngalakukeun ieu, sareng aranjeunna janten perusahaan eCommerc internasional anu langkung ageung sareng langkung ageung sareng gaduh sababaraha merek. Kami ogé tumbuh tina 1 jalma ka tim 100 + urang, sareng engké, urang bakal janten 300 + tim jelema. Urang ngembang sabab parantos ageung ageung sareng kapal kapal, aranjeunna suksés, teras urang suksés.

Mimitian serelek bisnis pengiriman barang ayeuna!

Facebook Comments