fbpx

Engraving & Packing Custom

Salaku Pakayaan Pribadi sareng Ahli Perhiasan Promosi Cina, urang ngartos kedah ngajadikeun kado anjeun salaku unik sareng khusus salaku jalma anu nampi. Sakapeung ngémutan ka diri janten sesah. Cikan spesialis ukiran kami ngabantosan anjeun milih hadiah atanapi ayat anu sampurna, pikeun kéngingkeun kado anjeun anu khazanah pikeun sababaraha taun ka pengker.

Naon hartina Ukiran?

Ukiran mangrupikeun prosés ku bahan-bahan sapertos logam, kaca, plastik, sareng kai anu dicétak sareng téks sareng desain nganggo prosés motong inten. Pemotong pamotong intan gaduh dua bagian utama - spindle sareng alat anu motong. Aranjeunna gawé bareng pikeun motong kana bahan sareng ngukir gambar atanapi téks. Dina mesin ukiran inten, inten atanapi téks anu bakal terukir diasupkeun kana program software komputer anu maos data sareng dikirimkeun kana mesin pikeun dipotong kana bahan. Sipat fléksibel ti tukang cutter inten ngamungkinkeun urang pikeun memperyogikeun sakumpulan ageung hadiah.

Jinis Batu sareng Saiz

Ahli Pribadi Pikeun Kami milih sababaraha fon pikeun nyobian pameseran. Ieu mangrupikeun fon anu paling kasohor alatan gayana elegan sareng kamampuan pikeun nangtung sareng muji kado anjeun.

desain

Kami nawiskeun ratusan desain anu tiasa nambihan kana kalolobaan produk urang. Biaya kanggo desain dibentukna ti $ 3 - $ 15 per desain. Punten ngirimkeun tikét ka kami, teras urang bakal ngirim kami tanda katalog ka anjeun.

Logos: Perusahaan Company jeung Logos Adat

Urang tiasa ngukir perusahaan atanapi logo pribadi anjeun! Henteu aya muatan pikeun kéngingkeun logo anjeun janten gambar vektor anu hadé pikeun ngukir sareng ieu mangrupikeun jasa anu ngan ukur disayogikeun ku Kantor Kepala kami. Nanging, sakali kami ngagaduhan logo anjeun "dina file" éta tiasa terukir waktos sareng waktos deui dina produk naon waé. Mangga wartosan kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan logo anjeun.

Facebook Comments