fbpx

Métode pamayaran

Seueur klien CJ naros upami urang kedah mayar ka CJ? Leres, anjeun henteu kedah mayar pajangan ka CJ. Anjeun ngan mayar kami nalika anjeun ngagaduhan pesenan kedah diolah.

1) Ku PayPal

  • PayPal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngirim pangmayaran gancang sareng aman online nganggo kartu kiridit atanapi akun bank. Nalika anjeun milih PayPal salaku metode pamayaran, anjeun tiasa klik tombol dihandap pikeun sumping ka situs kasir PayPal, dimana anjeun tiasa ngirim pembayaran.
  • Wilujeng sumping anjeun milih PayPal kanggo ngatur pamayaran, kauntungan anu sapertos ieu di handap:
    Pembayaran dikesan. Anjeun tiasa ngalacak status pamayaran anjeun nganggo akun PayPal.
    Pembayaran henteu meryogikeun anjeun ngagunakeun kartu kiridit online sacara online (anjeun tiasa mindahkeun langsung tina rekening bank anjeun.
    PayPal bakal ngajagaan wincikan pribadi anjeun upami anjeun milih mayar ku kartu kiridit, anu ngabatesan résiko ku teu diidinan. Anjeun kedah ngahubungan kami nalika ngagunakeun pamayaran ieu.

2) Ku T / T (Transfer Wire Bank) (Kami bakal nawiskeun dugi ka 2% bonus nalika nganggo metode pamayaran ieu pikeun ngecas dompét)

  • Ngan ukur peryogi dua atanapi tilu dinten kanggo pamindahan transferna upami bank anjeun ngagaduhan korespondensi langsung. Sadaya info bank kami bakal dikirimkeun email ka anjeun kalayan cutatan kami.
  • Pamayaran kami kedah jumlah anu katampi. Janten mangga cobian milih bank lokal anjeun nganggo korespondensi langsung ka INDUSTRIAL BANK CO., LTD. Upami henteu, bank pihak katilu bakal ngecas anjeun bayaran transfer tambahan tina $ 10 ka $ 20. Punten parios nganggo bank anjeun kanggo milari naha anjeun kedah nambihan waragad bank pihak katilu tambahan sateuacan neraskeun transfer.
  • Punten serat nomer urutan anu pas dina postcript nalika anjeun mayar. Punten wartosan kami langsung saatos anjeun damel transfer artos. Mindahkeun kawat bank biasana nyandak dinten 3-4. Kanggo ngamimitian produksi ASAP, mangga tepungan ka kami upami kaayaan pesenan anjeun masih "Non-Payment" 5 dinten saatos anggeus ditransfer.

Nami akun:
TEMPOH NECKLACE JEWELRY CO LTD
Akun No .:
NRA356011400100138350
Bank Manfaat :
INDUSTRIAL BANK CO., LTD, HANGZHOU BRANCH
Swift BIC :
FJIBCNBA530
alamat:
NO158. BINWANG JALAN YIWU CITY ZHEJIANG CHINA (Kodeu Zip: 322000), CHINA
Koresponden Bank:
WELLS FARGO BANK, NA NEW YORK INTERNATIONALBRANCH
Swift BIC :
PNBPUS3NNYC

3) Ku Westen Union

  • Rincian resi

Ngaran Pertama: LIZHI
Ngaran Terakhir: ZHOU (Pastikeun anjeun parantos nami heula sareng nami pangker dina posisi anu leres)
Akun: 6228 4803 8915 4888 876
Ngaran Perbankan: Bank Pertanian Cina
Tel. Henteu.: 008618067627100
Coutry: Cina
Alamat: Kamar 301, Unit 2, Gedong 11, Kacamatan B, Désa Qing Yan Liu, Yiwu, Propinsi Zhejiang, China, 322000

4) Ku Toko Kredit

Anjeun tiasa mésér kiridit kiridit urang Ieuh, sakapeung urang bakal ngamajukeun kiridit toko kami kalayan bonus, anjeun tiasa ngagaleuhna sareng méakkeun dina platform CJ.

Toko kiridit mangrupikeun mata uang tandatangan anu otorisasi, euweuh wates waktu.

5) Ku Kartu Kiridit

App.cjdropshipping.com sayogi sareng Pembayaran Kartu Kredit nalika anjeun ngintunkeun tatanan, sareng ogé kami tiasa ngintunkeun anjeun pikeun mayar kartu kiridit, anjeun tiasa mayar ku naon waé jenis kartu kiridit. Anjeun kedah ngahubungan kami nalika ngagunakeun pamayaran ieu.

6) Ku Payoneer

CJ ogé sayogi kalayan pamayaran Payoneer, anjeun tiasa nganggo metode pamayaran ieu ku cara mayar pesenan dropshipping atanapi ngecas anjeun CJ Dompét. Bakal langkung gampang meunang bonus tibatan transfer kawat sabab teu aya wates jumlah minimum.

Facebook Comments