fbpx

Photographing

Tayangan munggaran anu sadayana. Leres atanapi salah, kualitas gambar anjeun pangaruh pisan kana persepsi palanggan ngeunaan produk atanapi jasa anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun "widget" pangsaéna di dunya, tapi upami anjeun pasarana ngagunakeun foto-foto anu séhat dunya bakal nganggap produk anjeun ogé kualitas rendah ogé. Sareng urang tiasa nyayogikeun kaahlian profésional pikeun moto poto ogé ngadamel pidéo pikeun anjeun.

Punten Catet: Kanggo palanggan anu ngoperasikeun langkung ti langkung bulan 2, sareng rata-rata jumlah pesenan dinten langkung seueur tina 500USD, kami bakal nyayogikeun foto (gambar) gratis

Fotografi produk selfie nganggo flair

Aya seueur cara pikeun moto produk sareng kami parantos nyayogikeun pikeun lumayan seueur sadayana taun. Salaku tambahan, upami anjeun hoyong tetep sederhana sareng ongkosna mahal, fotografer produk anjeun tiasa moto dina latar bodas. Upami anjeun resep nambihan dimensi anu béda pikeun fotografi produk anjeun urang tiasa nambihan sababaraha kréatifitas pikeun moto anjeun kalayan latar, téknik pencahayaan sareng prosedur produksi pasca produksi. Upami anjeun hoyong ngamajukeun gaya hirup cita-cita urang fotografer sareng stylists tiasa ngabantosan anjeun ngahontal suasana sareng suasana anu leres.

Kesederhanaan Packshot

Fotografi packshot produk dina bodas murni sampurna pikeun seueur kagunaan kaasup e-commerce, brosur sareng bahan pariwara. Tina perhiasan dugi jamjars, tina korsi ka produsén kopi, sofas ka sapatu, ti perusahaan chip biru ka bisnis leutik janten Prodoto.

Kreativitas imajinatif

Kalayan ngagunakeun téknik anu béda-béda, tim Prodoto tiasa nyiptakeun hal anu khusus pikeun fotografi produk anjeun. Tim kami bakal migunakeun rupa-rupa épék kreatif pikeun mastikeun gambar pamungkas anjeun nyaéta naon anu anjeun peryogikeun, kalebet backgounds berwarna, bayangan serelek sareng pantulan, épék pencahakan, sudut dramatis sareng warna atmosfir.

Gaya hirup

Kanggo proyék-proyék dimana sakumpulan kamar pinuh henteu dipikabutuh tapi dimana kaanggunan atanapi realisme dipikabutuh pikeun fotografi komérsial anjeun, pilihan ieu idéal. Unggal fotografer produk boga kaahlian pikeun nyiptakeun setting gaya hirup anu sampurna, milih pencahayaan anu cocog, latar sareng prop. Hasilna - fotografi produk anu narik napas anu henteu kantos gagal ngingetkeun sareng set-in-house kami sareng struktur harga saing, pilihan ieu ngabuktikeun kasohor sareng klien kami.

Produk sareng Pidéo Video

Dina jaman modéren e-commerce, upami anjeun henteu nawiskeun video produk online anjeun tiasa kaleungitan penjualan. Kami ngahasilkeun rohangan kamar, produk sareng lokasi video pikeun muji fotografi urang tetep. Produk dibawa ka kahirupan dina vidéo definisi tinggi pikeun nambihan kakuatan jual nyata. Klik salah sahiji gambar di handap ieu pikeun ningali conto busana, produk sareng video kamarét urang.

Video Pantun

Sadaya video kami diédit dina bumi, diawasi ku videographers kami pikeun mastikeun konsistensi sareng némbak éta sorangan. Kami tiasa nyéwa modél video catwalk pikeun anjeun ti salah sahiji agénsi anu kami pikaresep, dumasar kana sarat anjeun, atanapi anjeun tiasa sumberkeunana sorangan. Kami ogé nawiskeun video modéren kreatif upami anjeun milari anu sakedik bespoke.

produk Video

Video produk mangrupikeun tambihan anu hébat, atanapi alternatip, pikeun fotografi produk. Video fotografer urang nyekel sadaya fitur dina detil produk anjeun sareng sekuen sudut kaméra sareng panci leutik: Sampurna pikeun nunjukkeun produk sareng sababaraha fitur atanapi fungsi. Kami bakal némbak kana ringkes anjeun pikeun mastikeun kami néwak produk anjeun dina cara anu panghadéna pikeun nunjukkeun sadaya aspék téknis sareng fitur éstétika. Urang tiasa némbak dina sababaraha setélan, kalebet set kamar, latar warna atanapi kanggo tampilan langkung klinis bodas polos.

Facebook Comments