fbpx

Pusat Panutupan

Produk produk mangrupikeun salah sahiji layanan minuhan CJ anu ngamungkinkeun anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun ka gudang kami sareng kami pakét sareng kirimkeun pikeun anjeun. Sawaktos Anjeun gaduh sababaraha pesenan, anjeun tiasa langsung nempatkeun pesenan ka sistem kami sareng kami bakal ngirimana tina gudang kami. Kami ukur ngecas sababaraha waragad jasa. Kumaha léngkah ieu jalan dina CJDropshipping? Urang tiasa janten Pusat Rukunahan anjeun di Cina sareng AS.

Pariksa jéntré di dieu: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Kumaha carana nganggo CJ katebusan Layanan: https://cjdropshipping.com/2019/07/30/how-to-use-cj-fulfillment-service/

Facebook Comments