fbpx

Sumber Produk

Pikeun pangguna LV1: 5 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV2: 10 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV3: 20 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV4: 50 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV5: paménta sumber daya henteu aya unggal dintenna.

Pikeun pangguna VIP: panyabutan sumber daya taya anu aya unggal dintenna.

Anjeun oge bisa mésér rencana anu mayar kami pikeun ngaronjatkeun kuantitas pamunduran sumber.

Facebook Comments