fbpx

otomatis ngiringan pamrosesan pesenan otomatis

05 / 05 / 2018

Kumaha persiapan sacara otomatis leupaskeun pesenan pengiriman pesenan ti CJ APP

Nalika anjeun ngadaptarkeun akun CJ, anjeun tiasa heran kumaha ngirim pesenan sacara otomatis. Ieu sababaraha arah pikeun anjeun pikeun ngahontal éta. Saatos léngkah ieu, [...]