fbpx

Tawarkeun Kami


展会 背景 4

Kami nawiskeun langkung ti batur

1. Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpen, Henteu Orde Minimal
2. CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
3. Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
4. Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis serelek tur gratis
5. 7 * Pangrojong online 24 nganggo basa anu béda
6. Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
7. Harga normalna langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
8. Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang.
9. Real-time produk jual panas pembaruan
10. Produk video sareng gambar profésional, urang nyéépkeun selipna serelek kami ukur produk + hargana pengiriman barang upami produk ti gudang kami.
Ogé, APP kami bébas ka saha waé. Anjeun tiasa parios rinci dieu.
A. Fitur APP APP CJ Dropshipping
Kuring-produk produk di toko anjeun kalayan ngan sababaraha klik
-Produksi sumber produk, sareng rébuan produk POD
-Sumber ti 1688 sareng Taobao langsung
1. Gampang daptar sareng sumber produk naon waé pikeun toko anjeun, hargana langkung handap tina Aliexpress atanapi eBay, kami ogé ngagaduhan rébuan produk POD;
2. Polah pesenan anjeun sareng parantos dikirimkeun ku sababaraha klik sadaya anu otomatis nyingkronkeun sareng toko anjeun, pesenan CSV ogé aya;
3. Gancang-gancang sareng ngolah dinten anu sami, pengiriman ti gudang AS langsung ka konsumén AS anjeun;
4. Ngabungkus sareng nyelapkeun merek anu sayogi, kontrol kualitas sateuacan nyebarkeun, ampir hiji-hiji pamariksa;
5. Lacak pesenan anjeun kapan sareng ngadamel analisis pangiriman;
6. Tim damel sareng tim anjeun sareng ampir 7 * 24 dukungan online;
B. Kumaha CJ Dropshipping APP tiasa dianggo
-Produksi Dropship Produk Gampang
Ngimpor produk dropship ti pasar urang. Saatos Anjeun mendakan produk anu anjeun hoyong impor, klik tombol LIST sareng ganti harga anu anjeun badé jual, éta siap dikaluarkeun di toko anjeun.
-Sambungkeun Produk Wujud
Sambungkeun produk anu parantos di jual di toko anjeun ka CJ APP. Sistem ngan ukur ngahasilkeun pesenan yén produk tos disambung ti toko CJ anjeun. Anjeun henteu kedah gentos daptar di toko anjeun, sistem kami bakal ngimpor pesenan otomatis ti toko anjeun.
-Hide Rahasia Bisnis Anjeun
Kami bakal nyumputkeun rusiah bisnis anjeun, upami anjeun ngagaduhan produk anu langkung luhur ngan anjeun. Kami moal nyarios konsumén ka produk kami, atanapi ngeunaan penjualan.
-Post hiji Panjaluk Sourcing
Upami produk teu aya dina APP kami, anjeun tiasa ngirimkeun paménta sumber pikeun kami, sareng anjeun bakal tiasa daptar atanapi ngahubungkeun sakali dina hasil sukses.
-Tetapan Pesenan otomatis
Pikeun ngintunkeun produk ka nasabah anjeun, klik "Tambihkeun kana karanjang" sareng pastikeun paréntahna. Sagala nu sejenna sacara otomatis dilakukeun ku CJDropshipping.
-Bulk DropShipping Pesenan ku EXCEL atanapi COPY sareng PASTE
Upami anjeun masih resep nganggo Excel atanapi modél pesenan CSV, maka anjeun tiasa nganggo tombol Pay Excel Pesenan, bakal aya dua pilihan pikeun unggah EXCEL atanapi COPY sareng PASTE kanggo gaya ieu. Sistimna bakal ngitung jumlahna nyalira, anjeun tiasa ngaunduh nomer pelacak iraha waé anu anjeun resep.
-Pre-urutan Inventory kalayan CJDropshipping sareng pengiriman gudang AS
Pikeun ngajaga inventaris lengkep tiasa ningkatkeun kacepetan ngolah pesenan anjeun. Pikeun produk bisi, urang tiasa ngolah gancang-gancang dinten anu sami. Anjeun tiasa mesen inventory pikeun produk panas kalayan harga diskon. Ogé, urang gaduh gudang AS urang sorangan pikeun ngolah mesen.
-Shipping Biaya itungan sareng Pelacak Pengiriman
Alat gratis pikeun ngitung harga pengiriman pikeun metodeu pengiriman barang anu sayogi. Nyaho dimana pesenan anjeun sepanjang waktos, éta tiasa ngadamel analisis pangiriman.

Harga pengiriman serelek tiasa langkung handap tina Aliexpress, ebay vendor kalayan ngirim paménta sumber kalayan nuturkeun tautan.
Ngidinan suksés babarengan, kami bakal janten mitra pengiriman jasa anu mumpuni.


Taros Kami
Facebook Comments