fbpx

Tentang Kami

CjDropshipping.com nyaéta situs web Dropshipping resmi Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.

Ngadeg dina taun 2000 ku Andy Chou (CEO) sareng tim na. Tempatna di Pasar Futian di puseur Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang; anu kasohor pikeun manufaktur Perhiasan sareng Komoditi di dunya. Dina 2015, urang ngarobih nami perusahaan kami ka Yiwu Cu Jia Trade Co, Ltd sareng fokus kana usaha dropshipping. Klompok utama konsumén urang nyaéta pangguna Shopify sareng Woocommerce, eBay, Amazon, sareng penjual Lazada sareng Shopee anu museurkeun kana pamasaran sareng ninggalkeun hal-hal sanés sapertos sourcing produk, pamrosesan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami mangrupikeun salah sahiji mitra pengiriman anu paling profésional di Tiongkok, kabuktian ku kamampuan urang pikeun difokuskeun kabutuhan palanggan urang bari tetep tetep kalapa. Produk kami geus disebarkeun ka langkung ti 60 nagara sareng daérah ku rébuan, sareng kami masih neraskeun nawiskeun jasa anu sami dina dinten ieu. Kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun sareng ngabantosan bisnis anjeun pareum. Anjeun tiasa nganjang wéb kami kanggo kéngingkeun inpormasi anu langkung énggal atanapi ngahubungi kami langsung.

  • Henteu aya biaya set-up
  • Taya fee bulanan
  • Henteu aya biaya neundeun
  • Henteu mesen minimum
  • Henteu aya biaya kanggo unggal barang anu dijual
  • Henteu aya anu nyumputkeun biaya

80%

Kami Titip Kapal Bangkong 80% Komoditi

Kami ngagaduhan sekitar pabrik 200. Tempatna di Pasar Yiwu, pusat Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang, anu kawéntar perhiasan sareng pabrik komoditas di dunya. Urang tiasa sumber sareng nyayogikeun langkung seueur produk konsumen 80% kalayan harga pengiriman pabrik.


99%

Kontrol Kualitas Anu ketat

Kepuasan pelanggan mangrupikeun prioritas utama urang, tungtunan kontrol kualitas anu ketat sacara langsung mangaruhan kana kabagjaan palanggan kami. Kami mariksa unggal produk sateuacan bungkusan sareng nganteurkeun aranjeunna pikeun mastikeun produk anjeun ngahontal tujuan anu aman. Pelanggan ahir 99.9% siga pangalaman pameseranna ti situs pelanggan kami.


Cukuran Dukungan

Tim dukungan kami nyaéta sakitar 60 ti China sareng Filipina nganggo jam 18 anu aya waktos sareng tilu basa anu béda, kami nganggo alat komunikasi instan Skype, Whatsapp anjeun moal pernah ngaraos kami jauh ti dieu.

  • Dukungan 18 jam online
  • Tilu basa béda
  • Wawakil ngalaman

Ngolah Aman

Pangolahan anu paling gancang sareng pengiriman waktos nyaéta jam 24 saatos pembayaran katampi. Kami henteu nyimpen resi invoice atanapi sisipan anu sanésna dina parselét ieu, kecuali upami anjeun badé nyetél pembungkus merek anjeun sorangan. Urang nyandak langkah-langkah anu kapungkur pikeun ngajamin hal anjeun sumping aman sareng dina kaayaan anu saé.

Pangiriman Gancang

Kami ngagaduhan kontrak 5 ditandatanganan kantor pos efisien di China, sareng nagara 33 anu sayogi nganggo ePacket. Rata waktos pangiriman ka Amérika Serikat nyaéta 8 dinten. Urang ngagaduhan gudang 3 di AS, aya sakitar 1 000 SKU di ditu. Pangiriman domestik nyandak sakitar 2-4 dinten dugi.

  • Pangiriman paling gancang dina dinten 4
  • Pengiriman gudang Oversea
  • Pengiriman pengiriman dunya

Sajarah CJDropshipping

Kuring-produk produk di toko anjeun kalayan ngan sababaraha klik
-Produksi sumber produk, sareng rébuan produk POD
-Sumber ti 1688 sareng Taobao langsung
1. Gampang daptar sareng sumber produk naon waé pikeun toko anjeun, hargana langkung handap tina Aliexpress atanapi eBay, kami ogé ngagaduhan rébuan produk POD;
2. Polah pesenan anjeun sareng parantos dikirimkeun ku sababaraha klik sadaya anu otomatis nyingkronkeun sareng toko anjeun, pesenan CSV ogé aya;
3. Gancang-gancang sareng ngolah dinten anu sami, pengiriman ti gudang AS langsung ka konsumén AS anjeun;
4. Ngabungkus sareng nyelapkeun merek anu sayogi, kontrol kualitas sateuacan nyebarkeun, ampir hiji-hiji pamariksa;
5. Lacak pesenan anjeun kapan sareng ngadamel analisis pangiriman;
6. Tim damel sareng tim anjeun sareng ampir 7 * 24 dukungan online;
Ngimpor produk dropship ti pasar urang. Saatos Anjeun mendakan produk anu anjeun hoyong impor, klik tombol LIST sareng ganti harga anu anjeun badé jual, éta siap dikaluarkeun di toko anjeun.
Sambungkeun produk anu parantos di jual di toko anjeun ka CJ APP. Sistem ngan ukur ngahasilkeun pesenan yén produk tos disambung ti toko CJ anjeun. Anjeun henteu kedah gentos daptar di toko anjeun, sistem kami bakal ngimpor pesenan otomatis ti toko anjeun.
Kami bakal nyumputkeun rusiah bisnis anjeun, upami anjeun ngagaduhan produk anu langkung luhur ngan anjeun. Kami moal nyarios konsumén ka produk kami, atanapi ngeunaan penjualan.
Upami produk teu aya dina APP kami, anjeun tiasa ngirimkeun paménta sumber pikeun kami, sareng anjeun bakal tiasa daptar atanapi ngahubungkeun sakali dina hasil sukses.
Pikeun ngintunkeun produk ka nasabah anjeun, klik "Tambihkeun kana karanjang" sareng pastikeun paréntahna. Sagala nu sejenna sacara otomatis dilakukeun ku CJDropshipping.
Upami anjeun masih resep nganggo Excel atanapi modél pesenan CSV, maka anjeun tiasa nganggo tombol Pay Excel Pesenan, bakal aya dua pilihan pikeun unggah EXCEL atanapi COPY sareng PASTE kanggo gaya ieu. Sistimna bakal ngitung jumlahna nyalira, anjeun tiasa ngaunduh nomer pelacak iraha waé anu anjeun resep.
Pikeun ngajaga inventaris lengkep tiasa ningkatkeun kacepetan ngolah pesenan anjeun. Pikeun produk bisi, urang tiasa ngolah gancang-gancang dinten anu sami. Anjeun tiasa mesen inventory pikeun produk panas kalayan harga diskon. Ogé, urang gaduh gudang AS urang sorangan pikeun ngolah mesen.
-Shipping Biaya itungan sareng Pelacak Pengiriman
Alat gratis pikeun ngitung harga pengiriman kanggo naon waé cara pengiriman anu sayogi. Nyaho dimana pesenan anjeun sepanjang waktos, éta tiasa ngadamel analisis pangiriman.

Harga pengiriman serelek tiasa langkung handap tina Aliexpress, ebay vendor kalayan ngirim paménta sumber kalayan nuturkeun tautan.
Ngidinan suksés babarengan, kami bakal mitra pengiriman anjeun anu mumpuni.


Taros Kami
Facebook Comments