fbpx
Vad är CSV-fraktorder?
Vad är CSV-filorder?
06/07/2017
Kommer paketen att gå vilse under leveransen?
06/15/2017

Varför spårningsinformationen för Mitt paket uppdateras så långsamt?

Vissa kunder förvirrade alltid frågan om varför spårningsinformationen för mitt paket stannar på en plats under lång tid utan att ha ändrats. Idag talar vi om den här frågan.

För internationell frakt är anpassningen en mycket strikt roll. De inspekterar alltid paket i bulk istället för en efter en. När de hittar en farlig artikel i en storskalig kartong och hänt en av våra paket (trots att vi normalt sett är produkter) finns också i denna kartong , då kommer de att sluta godkänna den stora kartongen och ta dem åt sidan. Nästa steg kommer de att lägga till en mer avancerad inspektion, de kommer att öppna kartongen och inspektera dem en efter en. Under denna period kommer det att ta mycket lång tid, det är därför spårningsinformationen stannar kvar utan att flytta.

Så när våra kunder gör en beställning och betalar, skickar vi spårningsnumret till dem så att de kan kontrollera spårningsinformationen på ett övertygande sätt. Vi kan också hjälpa kunderna att kontrollera om de begär, och vi använder alltid '17-spår', det är en effektiv webbplats för att kontrollera fraktinformation.

Hur som helst kommer vi att göra vårt bästa för att förhindra att produkterna förlorar och lovar att leverera varor till kunder i tid.

Tack för din tid och uppmärksamhet.

Facebook Kommentarer