fbpx
Kommer paketen att gå vilse under leveransen?
06/15/2017
Vilken typ av produkter du vill släppa
07/08/2017

Varför får jag inte produkterna i tid även under 2 månader?

Vi träffade några kunder som har den här frågan på sistone: om paketet inte har fått efter 2 månader, vad får det att hända och vad ska jag göra?

Generellt sett är vår genomsnittliga leveranstid till USA 7-20 dagar med ePacket och 14-25 dagar från China Post-registrerad luftpost. Det är emellertid en genomsnittlig siffra vilket innebär att det förmodligen kommer att bli få förseningar under transporten för några olyckliga paket. Ibland på grund av festivalen, allvarligt väder, säkerhetsinspektion etc. Så det finns en liten sannolikhet att spendera över 2 månader för att leverera varorna. Men oroa dig inte för det, vi tar ansvar för detta. Vi skickar spårningsnumret till klienterna efter att de betalat, eller hjälper dem att kontrollera spårningsinformationen direkt. Om det tar för lång tid på vägen kommer vi att kontakta rederiet. Om paketet förlorar kommer vi att skicka tillbaka eller ge återbetalning till kunderna.

Hur som helst kommer vi alltid följa dessa förseningsorder för dig. Och denna situation uppstår sällan.

Tack för din tid och uppmärksamhet.

Facebook Kommentarer