fbpx
Stand nr. SU3915 på ASD LAS VEGAS CONVENTION CENTER 2018
03/07/2018
Hur man skickar begäran om inköp på app.cjdropshipping.com
03/25/2018

ASD mars 2018 uppföljning

Hallå,

Hoppas att du njuter av en paus från alla promenader i ASD-showen! Det här är Tina Wu från CJ Dropshipping. Det var trevligt att träffa dig på vår ASD-monter förra veckan! Jag vill ta tillfället i akt att återintroducera vårt företag!

CJ Dropshipping Inc. är en one-stop-butik designad speciellt för drop-shippers. När din onlinebutik gör en försäljning och beställningen skickas till oss, skickar vi och skickar alla varor i ett paket till var och en av dina kunder utan att ta ut en extra inköpsavgift, administrativ avgift or lagringsavgift!

Registrera dig på app.cjdropshipping.com till:
- skicka automatiskt begäran om inköp av produkter
- lista produkter i din Shopify-butik
- ladda upp beställningar
- beräkna fraktkostnader
- Visa orderstatus
- få spårningsinformation
- och skicka klagomål för kundorder
allt på en plattform!

Skäl till varför vi är ett bättre val Aliexpress:

  • 80% - 85% av våra priser som vi köpt har ett konkurrenskraftigt pris eftersom vi handlar direkt med tillverkarna.

  • Vi konsoliderar dina artiklar i våra kunders beställningar i ett paket som skapar en mycket bättre upplevelse för dina kunder eftersom de inte kommer att få 5 olika paket med 5 olika leveransdatum och 5 olika spårningsnummer för EN BESTÄLLNING.

  • Vi gör kvalitetskontrollen på din produkt varje steg på vägen från ankomst till vårt lager till packning och skickning.

  • Vi har ett amerikanskt lager - Vårt amerikanska lager är tillgängligt för drop shipers som vill beställa och lägga lager i USA för att förkorta bearbetnings- och leveranstiden till 3-5 dagar!

Om du vill kika in på vårt kontor och lager för att se hur vi fungerar, eller om du redan är registrerad och vill ha steg-för-steg-handledning om hur du använder appen, gå till vår YouTube-kanal och kolla in våra videor!

Om du redan har registrerat dig på app.cjdropshipping.com och har frågor såsom att skicka en inköpsförfrågan eller andra frågor, vänligen kontakta mig på tina@cjdropshipping.com och låt mig veta ditt användarnamn så vi kan börja arbeta tillsammans.

Om du har bett mig att kontakta dig i ASD kommer jag att följa upp dig separat.

Tveka inte att kontakta mig på (909) 636 - 0222, hoppas att höra från dig snart!

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du säljer - vi levererar källa och skickar åt dig!