fbpx
Hur man använder Uppfyllning av Amazon (FBA) med CJ Dropshipping App
12/14/2018
TOP 10 Skriv ut på efterfrågeföretag i världen
12/18/2018

Hur man använder CJs funktion för tryck på begäran för att växa din Dropshipping-verksamhet - Design av Merchants

Goddag allihop! Efter månader med hårt arbete, är vi glada att informera dig om att vår POD-funktion (Print on Demand) är tillgänglig nu! Denna typ av funktion låter dig och dina kunder lägga till speciella mönster till våra produkter i 'Print on Demand'area.

Det finns emellertid några små skillnader mellan köpmännens och köparnas design. Därför kommer hela funktionen att introduceras i två separata artiklar. Och den här fokuserar på hur köpmännen publicerar sin design på en specifik produkt.

Sök bara och välj vilken produkt du är intresserad av från vår marknadsplats Print on Demand och klicka på. Och fortsätt sedan till 'Start Design' på produktdetaljer-sidan.

Du kan ladda upp din bild och lägga till text till produkten på designsidan. Observera att storleken på designbilden inte kan vara mindre än 1000 * 1000. Och välj POD-färg för att förhandsgranska resultatet. När alla är inställda klickar du bara på "Nästa".

På nästa sida kan du ändra produktnamnet, välja variantfärger och leveransmetod för din unika produkt. Klicka sedan på "Skicka" för att skicka oss din design. Det kan ta några sekunder att slutföra på grund av bildens storlek.

Efter det kan du kontrollera din egen design i 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Design Myself' -listan. Och genom att klicka på bilden eller namnet på produkten kan du se alla detaljer på nästa sida.

Som du kan se från den här skärmdumpen är produkten designad på egen hand exklusiv för dig. Till och med SKU genereras endast för dig. Alla andra kunder kan inte få tillgång till den från vår plattform.

Innan du listar de designade produkterna till din butik, gå till autorisationssidan för att kontrollera om POD-funktionen är aktiverad. Om du kan se "Lägg till POD-funktion'-knappen, det betyder att den här funktionen ännu inte har aktiverats. Således måste du klicka på knappen. Autorisera din butik.

Nu kan du bara lägga till dem genom att klicka på 'Lista' och fylla i några tomma ämnen på produktsidan eller i föregående 'Design själv' -lista.

Slutligen kan din kund se denna produkt från din butik precis som vår exempelprodukt nedan.

Tja, jag är verkligen en dålig designer ... Var och en av er kan göra bättre än mig. Så vill du komma och pröva den här tryckta funktionen från CJ Dropshipping?

Facebook Kommentarer