fbpx
Topp 10 Hot-selling Print-on-demand smycken för fraktfrakt i 2018
12/18/2018
Hur ansluter du din eBay-butik till CJ Dropshipping APP?
12/20/2018

Hur man använder CJs funktion för tryck på begäran för att växa din dropshipping-verksamhet - Design av köpare

Vi har introducerat hur handlare designar produkter från vår marknad i föregående artikel. Men vad händer om kunderna vill designa lite? Låt oss nu utforska den andra delen av vårt tryck på förfrågan (POD) - design av köpare.

Till att börja med måste du kontrollera om du har aktiverat POD-funktionen i din butik. Gå till auktoriseringssidan i 'My CJ' och om du fortfarande kan se knappen 'Lägg till POD-funktion' bredvid din butik, vänligen klicka på den för att aktivera.

Faktum är att de flesta delar av procedurerna liknar de som handlarnas design. Produkterna för utskrift på begäran finns på samma plats - 'Print on Demand' -området på vår webbplats. Men eftersom produkterna kommer att utformas av köpare, kan du bara lista alla produkter till dina butiker direkt som vanligt.

På listasidan måste du välja din butik, produktkategori, leveransmetod och destinationsland. Och ställa in produktpriset också. Efter det kan du gå vidare till 'Lista det nu'. (PS Design av köpare av POD-funktion stöds endast av Shopify-butiker. Fler butikstyper kommer att läggas till inom en snar framtid. Ditt tålamod uppskattas.)

När produkten är listad kan du se den i din 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Buyers Design' -listan.

Och nedan är en exempel sida som dina kunder ser om de personliga produkterna.

När dina kunder gör beställningar och dessa beställningar importeras till CJ, kan du kontrollera det i 'DropShipping Center'. Det är samma sak som beställningar på vanliga produkter.

Hoppas att du vill ha den här funktionen. Och vänligen visa oss dina tankar om kommentarerna nedan.

Facebook Kommentarer