fbpx

Hur använder man CJ Drop Shipping och Aliexpress bättre samtidigt?

Skillnaden mellan CJ-frakt och Shopify-frakt
03/07/2019
Vi gör Drop Shipping mycket enkelt som Drop Shipping leverantör
03/12/2019

Hur använder man CJ Drop Shipping och Aliexpress bättre samtidigt?

Det är obestridligt att Aliexpress är det bästa valet för nybörjare att börja släppa frakt. Det finns många olika sorters produkter och leverantörer i Aliexpress. Till skillnad från CJ Drop Shipping har de flesta butiker som ägs av par eller bröder i Aliexpress inte många lager. De flesta fabriker i Kina säljer bara till infödda, så vanligtvis säljer de inte i Aliexpress.

Här är 4 tips för att du ska kunna använda CJ Dropshipping och Aliexpress bättre.

1.Om du bara försöker hitta din vinnande produkt, skulle jag rekommendera Aliexpress, eftersom de har ett större sortiment av produkter att välja mellan och vanligtvis har de lager (men inventeringen är vanligtvis låg) , och de kan skicka dina paket så snart du gör en beställning

2.CJ har många kunder och vissa vill släppa alla produkter från oss. Vi uppskattar att du litar på oss men detta är inte det bästa sättet att göra dropshipping. Precis som vad jag nämnde tidigare, bör du ta reda på vad ditt mål är.

Från vår erfarenhet säljer de flesta CJ-kunder bara flera vinnande produkter i sina butiker. Ta exempelvis drönare. Du kanske har tusentals beställningar varje dag, men de flesta av dina beställningar kommer alltid från samma flera drönare. Så gäller denna regel för andra produkter som skor? Om du säljer allt kommer du knappast att lyckas.

3. Jag förklarar varför du inte kan lyckas om du säljer många olika sorters produkter.

  • en. För många kategorier betyder att du inte kan spendera mycket tid på att förbättra produktkvaliteten och leveranskedjan.
  • b. För många kategorier betyder att du kommer att behöva spendera lång tid på att bearbeta order och vi kan inte garantera att vi har allt du säljer i lager.
  • c. För många kategorier betyder att dina leverantörer inte kan ha lager för dig på grund av begränsad vinst. Och utan lager skulle din orderbehandlingstid vara mycket lång. Men naturligtvis är du välkommen att köpa inventeringen till CJ lager och vi är glada att erbjuda gratis lager.
  • d. För många kategorier betyder att du inte kan visa dina annonser bra. Din Facebook-pixel kanske inte är smart nog om du har många olika typer av annonser.

4. Fokus leder till framgång. Du hittar din vinnande produkt via Aliexpress. När du har räknat ut det kan du be CJ-leverantörer att lagra åt dig och spendera mer tid på att förbättra produktkvaliteten och leveranskedjan. Under tiden kan CJ bidra till att sänka dina produktkostnader eftersom du har kontinuerliga behov av samma produkt. Dessutom kan vi hjälpa dig att bygga ditt eget märke.

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du säljer - vi levererar källa och skickar åt dig!