fbpx
Ansluter CJDropshipping med ditt Amazon-säljarkonto
05/13/2019
Topp 10 skor för nischer släpper frakt från Kina och USA
05/22/2019

Påverkar handel och handel mellan Kina och USA på Dropshipping-affärer eller internationell e-handel?

USA: s president Donald Trump har infört en tullhöjning från 10 till 25 procent på 200 miljarder dollar i värde av kinesisk import.

En ny rapport från företaget sade att tullkostnaderna äntligen kommer att flytta till amerikanska företag och familjer. Det beror på att kinesiska exportörer inte har sänkt sina priser för att vara mer konkurrenskraftiga på den amerikanska marknaden. Rapporten visade att uppgraderade handelsfriktioner kan leda till en nedgång på 0.4 procent i USA: s BNP.

Samtidigt höjer Kina tullarna för mer än 5,000 amerikanska produkter, och vissa kommer att tullas till 25 procent upp från 10 procent för att svara på amerikanska rörelser.

Vi måste erkänna att handelskrig mellan Kina och USA mer eller mindre kommer att påverka dropshipping-affärer eller internationell e-handel. Men du behöver inte vara för orolig. Varför?

Vi kan se från diagrammet att Kina kan förflytta sin import från USA till inköp från andra marknader relativt lättare än den amerikanska administrationen som driver företag till andra alternativa länder för outsourcing eller import medan amerikanska konsumenter är starkt förlitliga på Kinas importprodukter.

1.Tarifftröskel

Med utbrottet av handelskriget mellan Kina och USA är tullarna alltid den mest angripna aspekten för dropshippers och internationella kunder.

Normalt är paket som är lägre än $ 200 undantagna från tull. Som dropshipping-verksamhet och internationella e-handelsplattformar ligger majoriteten av de kinesiska produkterna som säljs till amerikanska konsumenter långt under den tröskeln, så att de inte påverkas av de nuvarande tullarna.

2. Rimligt pris

Ett växande antal toppsäljare på amerikanernas favoritmarknader för e-handel kommer från kinesisk baserad verksamhet. Dessa kinesiska säljare har kunnat erbjuda stora volymer lågprisprodukter på några av de ledande webbplatserna på Internet som Shopify, Amazon, eBay och AliExpress. Med dessa nya tullar är produktpriset (inklusive fraktavgiften) fortfarande mycket billigare än för amerikanska inhemska produkter.

3. Prisvärd fraktkostnad

Även med dessa nya tullar kan en kinesisk säljare vanligtvis sälja en produkt direkt från en lokal kinesisk tillverkare till en amerikansk konsument till en lägre kostnad än en amerikansk säljare kan inhemskt. Dessutom är kostnaden för leverans av e-paket från Kina till en amerikansk bostadskund dramatiskt billigare än USA: s lokala leveransalternativ för samma paket.

4. CJ: s fördelar under denna priod

För CJ Dropshipping bygger vi effektivt två lager i USA. Det verkar som om handelskriget inte påverkar konsumentvaror, därför utan att behöva betala importtullar eller andra skatter. Dessutom är priset per CJ Dropsshipping relativt billigare än andra e-handelsplattformar, vilket är mycket långt för tulltröskeln. Transporten vi adopterar är flygbolag, så vi kan undvika förseningar av sjöfarten.

Jämfört med andra e-handelsplattformar väljer många amerikanska konsumenter CJ Dropshipping som sin leverantör eftersom de har hänsynsfull service och de erbjuder produkter med hög kvalitet och rimligt pris.

Mellan handelskrig, reviderade regler för e-handel och till och med online-marknadspolitiska förändringar är många dropshippers och e-handelsaffärer oroliga för sin verksamhet, vilket är onödigt.

Faktum är att Dropshipping-verksamhet eller internationell e-handel fortfarande är en lönsam inkomst för den lovande framtiden, du behöver bara rätt partner för att släppa din affärspotential. CJ Dropshipping kommer att eskortera ditt företag! Kontakta oss direkt för att se hur vår plattform kan optimera din e-handelsverksamhet och se till att du alltid är beredd på olika förändringar och förändringar!

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du säljer - vi levererar källa och skickar åt dig!