fbpx
10 Toppsäljande sommarprodukter i 2019
05/29/2019
Topp 8 bästa T-shirt-dropshipping-leverantörer för din T-shirt-verksamhet
05/30/2019

Skapa paketspårningssida med Come Orders-app för Shopify

Vad är den bästa webbplatsen för spårning av paket? Finns det någon app som kan spåra leveransinformationen för alla transportörer? Naturligtvis med Kom beställningar, kommer spårning att vara mycket lättare.

För närvarande använder de flesta Shopify-användare 17track.net eller AfterShip för att tillhandahålla paketspårningstjänster för konsumenterna, eftersom dessa två är de mest inkluderande webbplatserna inom sitt område. Men vi har Kom beställningar som ett alternativ nu. Inte bara är den här nya webbplatsen lika kraftfull som ovan nämnts, utan den har integrerats med CJPacket.

Genom vårt samarbete kan köpmän som du dölja allt relaterat till att frakta frakt från köparna totalt. Dessutom kan kunder enkelt spåra sina beställningar på din butikssida när de tittar på deras orderinformation och klickar på spårningsnumret. Vill du prova det nu? Följ bara stegen nedan!

1. Installera appen från webbplatsen

Besök ComeOrders.com och registrera ett konto där. Sedan kan du navigera för att auktorisera din Shopify-butik genom rullgardinsmenyn bredvid ditt användarnamn.

Därefter skapas en spårningssida med namnet "Komma beställningar" i din Shopify-administratör.

Kunder kan dock inte besöka eller använda den från din onlinebutik omedelbart förrän du har skapat en "ingång" för den. Tja, här är nästa steg!

2. Lägg till objekt i huvud- / sidfotmenyn

I din Shopify-administratör, hitta 'Online Store'> 'Navigation' och klicka sedan på 'Main menu' eller 'Footer meny' för att lägga till ett underordnat objekt. För att göra spårningsfunktionen mer synlig rekommenderar vi att du väljer huvudmenyn för att använda.

Klicka på 'Lägg till menypost' på nästa sida och ge ett namn på spårningssidan i Namn fält och välj Kom beställningar från sidor in Länk fält. Bekräfta sedan att lägga till den och spara dessa ändringar för din onlinebutik.

3. Kontrollera från din Storefront

När objektet läggs till i navigeringsfältet kan du kontrollera det från din onlinebutik och testa det lite.

Installera, skapa och njut av bekvämligheten!

Facebook Kommentarer