fbpx
Skapa paketspårningssida med Come Orders-app för Shopify
05/29/2019
Vad är kontanter vid leverans (COD) och hur fungerar det i fraktfrakt?
06/11/2019

Topp 8 bästa T-shirt-dropshipping-leverantörer för din T-shirt-verksamhet

I T-shirt Drop shiping Industry

När sommaren kommer, blir T-shirts en nödvändig artikel i våra garderober för nästan alla. De är en av de mest bekväma artiklar som finns tillgängliga för oss. Vi kan anpassa dem på ett varierat antal sätt. Det är en specifik typ av handelsvara som en återförsäljare vill sälja på sin webbplats. Vill du starta ditt företag med noll initial investering? Då kommer Dropshipping vara ditt bästa val eftersom det har blivit en så populär affärsmodell nyligen. Det finns många droppfartyg som vi kan välja. Detta är både bra och dåligt: ​​varje dropptransporter har sina egna styrkor och erbjuder sina egna unika produkter till olika priser, men det kan vara svårt att veta vem man ska välja. Så du kanske vill veta vilket företag som är bäst för dig. Idag ska jag visa dig en fullständig lista över de bästa shipparna för t-shirt.

II Topp 8 bästa T-shirt dropshippers

1. Printful

Utan tvekan, Printful.com är en av de bästa dropshippers som exklusivt är gjord för att ge dig den finaste T-shirt. Med 8 års affärserfarenhet kan man nu säga att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet dropshipping för varje konsument. Med de bästa sociala medierna efter bas och högsta domänmyndighetsrankning bland dropshipping-företagen som analyseras i detta blogginlägg, skriver de ut, packar och uppfyller beställningen för dina räkning. Priserna är ganska trevliga. De har 2 uppfyllande centra i USA och ett annat i Lettland. De har alternativ för T-shirtar för män, kvinnor och barn. De kan skicka dina artiklar snart även om du ger dem ett stort belopp.

Integration
Shopify, Bigcommerce, ShipStation, Weebly, Squarespace, Bigcartel, etc.

2. Printify

Printify.com är ett tydligt tryck på begäran t-shirt drop shiping webbplats känd för sina tjänster. De har affärsmodellen där de skriver ut en anpassad design och paketerar och skickar den. Nu är de väldigt öppna om sina priser. De har hållit priset ganska överkomligt. En katalog och guide hjälper dig att designa dina T-shirts. den har mer än 12-utskriftsleverantörer och integreras med Esty, Shopify och WooComerce, som tillhandahåller dropshipping-tjänst, och kan skicka din design-t-shirtprodukt direkt till dina kunder. Anmärkningsvärda människor har investerat i dem i affärer med tryck-på-begäran. Deras vision är att hjälpa e-handelswebbplatser att nå en god potential utan att spendera ett ton kapital. Det finns ingen månadsavgift i Printify, men det tar serviceavgift om du arbetar med andra plattformar.

Integration
Shopify, WooCommerce, Etsy, eBay.

3. CJ Dropshipping

Cjdropshipping.com är den officiella Dropshipping-webbplatsen i Kina. Med deras kvalitetskontroll kan du få din T-shirt till ett lägre pris med bra kvalitet. En utmärkt funktion är att deras webbplats integreras med Shopify, eBay, Amazon, WooCommerce, Wix Stores, WordPress-användare och Etsy-säljare, CJ APP är lätt att använda, det finns ingen som har en minsta beställning eller någon serviceavgift och orderbehandling gratis, du kan auktorisera din butik med CJ gratis. En annan utmärkt funktion är att de inte bara kan erbjuda Print On Demand-service och White label-tjänster utan också redan har hundratals typer av T-shirtdesign som du kan välja. De erbjuder också internationell frakt till överkomliga priser. Förutom den vanliga leveransmetoden har de sin egen leveransmetod som heter CJ-paket. Det är snabbare och billigare än ePacket. Dessutom kan de också erbjuda amerikanska lagerinventarier och frakt, det gör att leveranstiden förkortas.

Integration
Shopify, WordPress, WooCommerce, Amazon, Wix, eBay och Shipstation.

4. Printaura

Printaura.com är också ett utmärkt företag att välja som leveranspartner för t-shirt. är också en applikation som är bekväm och praktisk, och den har inte en minsta beställningsgräns. Printaura skriver ut och släpper en enorm mängd produkter som gör det möjligt för tusentals att sälja högkvalitativa varor på sina egna webbplatser och låter kunderna köpa fantastiska mönster från alla hörn i världen. Det erbjuder ett antal tjänster, vissa är för avgifter och andra är gratis. De betalda tjänsterna inkluderar förpackningssedlar och fraktetiketter, medan gratistjänster inkluderar fraktförpackningar, hänga taggar och så vidare.

Integration
Shopify, WooCommerce, Etsy, Storeenvy, Opencart, BigCommerce och etc.

5. Teelaunch

Teelaunch.com är ett annat företag som leder tryck efterfrågan uppfyllelse och kan som hjälper dig att sälja din produkt på antingen Shopify eller Etsy. Stegen för att skapa en T-shirt är mycket enkla. Genom att tillhandahålla och ladda upp mönstren och de kommer att skriva ut det på den produkt du väljer, kommer du att kunna ha de artiklar som dina kunder kan beställa online direkt från din webbplats. De har fina T-shirt-alternativ som de kommer från populära märken. Det finns också en förenklad webbplats med fin grafik som hjälper dig att förstå dem bättre. En stark kundtjänstpolicy tillhandahålls och de fixar den om något går fel. Processen är ganska rak framåt. Teelaunchs marknadsföringsinsatser är betydligt mindre jämfört med Printful och Printaura.

Integration
Shopify, Etsy.

6. Customcat

Customcat.com är baserat i Detroit över ett 7 tunnland stort land. Deras affärsplan handlar om massanpassning. Du kan anpassa dina egna T-shirts och sedan skriva ut och skicka det till dina kunder med ditt varumärke. Det är en Shopify-app och automatisk uppfyllandetjänst. Denna app skriver ut dina produkter och skickar dem till dina kunder åt dig. CustomCat hanterar alla dina varor och behov av fysisk produktuppfyllning. De erbjuder över 550 stilar av t-skjortor, hoodies, muggar, mobiltelefon fodral, broderade hattar, väskor och mer! Det finns många uppfyllande appar, men CustomCat har överlägset de bästa priserna. Det är också lätt att använda. När ditt företag börjar starta kan du överväga att byta till Printful som erbjuder produkter av lite bättre kvalitet. Men har också något högre priser.

Integration
WooCommerce, Shopify.

7. QikInk

QikInk.com är den största t-shirt on demand-företaget i Indien, erbjuder både skärm- och digitaltryck från deras anläggning som tillhandahåller dropshipping-tjänst, de har inte ett minimikrav för beställningskvantitet. De kräver att en monetär deposition betalas för att vara en del av deras drop ship-program. Deras största nackdel är att de inte har någon automatiserad ordertjänst, så alla beställningar måste skickas manuellt. QikInk erbjuder specialanpassade märkesvaror som anpassade förpackningar för etiketter och produkter, vilket är ett bra alternativ om du vill bygga ditt eget varumärke. QuikInk erbjuder anpassade varumärkesalternativ som klistermärken, taggar och anpassade förpackningar, vilket gör det till ett bra alternativ om du är verkligen intresserad av att etablera ditt varumärke.

Integration
Shopify

8. Wholesale2B

Wholesale2B.com anser sig vara ledande inom tillhandahållande av data, verktyg och tjänster för dropship-produkter. De erbjuder över 1.5 miljoner dropship-produkter från ansedda grossistleverantörer. Du kan göra mycket olika saker med Wholesale2b: sälja sina produkter på eBay, Amazon, på en Wholesale2B-webbplats eller din egen WooCommerce / Shopify / Magento / BigCommerce-webbplats. Någon av dessa alternativ kostar cirka $ 20 per månad. Hantera beställningarna själv genom att bli en registrerad återförsäljare hos varje leverantör eller betala Wholesale2B en avgift på 3% för att hantera det åt dig. Wholesale2B har inte mycket specifik information på sin webbplats och deras kundservice är svår att kontakta. När man kontaktar kundservice måste man göra det via e-post eller webbbiljett. Efter en väntan (som kan vara upp till tre dagar) kan man förvänta sig ett svar som kanske eller inte kan besvara deras första fråga. Vissa svar från kundservice tycks vara kopior / klister av skript som skulle vara bättre lämpade och mer användbara i ett FAQ-dokument.

Integration
WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce.

III Slutsats

Det finns många användbara appar och tjänster tillgängliga att använda i samband med dropshipping, inklusive Oberlo och Shopify. Dessa kan underlätta och automatisera de mer komplicerade aspekterna av dropshipping-processen. Med dessa verktyg kan du ägna din tid till att maximera vinsten genom att utveckla rätt marknadsföringstekniker och stelna ditt varumärke. Du behöver inte oroa dig för att lagra lager, vilket kan ha en positiv effekt på din online-verksamhets hållbarhet och vinstbärande förmåga. Den bästa frakttjänsten för t-shirtar för dig beror på ett antal faktorer, till exempel dina kvalitetsstandarder, plats, budget och utskriftsbehov. Du kanske måste experimentera med flera tjänster för att avgöra vilken som är bäst. Lyckligtvis erbjuder många av dessa företag provprodukter antingen gratis eller till en mycket låg kostnad, så du bör dra nytta av det här alternativet om du har problem med att välja vilken tjänst du ska välja.

Facebook Kommentarer