fbpx
Översikt över Sydostasiens e-handelsmarknad
06/20/2019
10 bästa leverans-, logistik- eller fraktföretag levererar från Kina till hela världen
06/21/2019

Flera affärsmodeller, olika partners förtjänster

Sedan uppdateringen av CJ Affiliate i slutet av maj, anser jag att ni alla har upplevt dess fördelar till viss del. Från vad jag har lärt mig är användargränssnittsdesignen mer kortfattad som möjliggör en bättre interaktion. pauserna är ännu kortare på grund av en smidig operation; olika dataanalyser läggs till i instrumentpanelen för att hjälpa dig att förstå ditt företag tydligt. Dock. alla dessa är bara tillägg. Den viktigaste nya funktionen är våra tre nya affärsmodeller som erbjuder dig antingen extremt enkel installation eller exklusiva produkter med stilig vinst.

Det finns fyra affärsmodeller totalt nu. Men oavsett vilken modell du väljer kan du alltid känna dig säker på produkterna, orderbearbetning, leverans och service efter försäljning - vi kommer att ta hand om dem alla och hålla dig fokuserad på att bygga upp affärer bara. Låt oss gå igenom skillnaderna mellan dessa modeller först.

1. Originalmodell

Den här har minst begränsningar för din onlinebutik. Du är fri att designa huvudgränssnittet på din webbplats, välja produkter som ska säljas efter kategorier och justera ditt produktpris och provision. Om du är intresserad, kolla in den här artikeln för mer information> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Observera att om du är redan medlem i tidigare, Original Model kommer att väljas som standard i den nya versionen.

2. CJDropshipping Standard

Vill du inte ställa in något för din anslutna webbplats? Mer fördel med att tjäna pengar på det enklaste sättet? I så fall passar vår standardmodell dig bäst. Ingen annan åtgärd krävs än registrering och lägg till din mottagande kontoinformation. Dina kunder kommer direkt att köpa produkter från CJ: s officiella webbplats till vårt pris via din delade länk och 2% av deras ordervärde räknas som din provision. Det är allt. Superenkelt, eller hur?

3. Privata produkter

Med denna modell kan du välja 40 delar av dina förväntade trendprodukter från CJDropshipping. Dessa utvalda produkter kommer att döljas på CJDropshipping från någon annan och är bara synliga på din webbplats. Detta gör att du kan vara mer konkurrenskraftig på marknaden eftersom produkterna är exklusiva för dig. Därför kan du ställa in priset med valfri provision. Dessutom är gränssnittsfunktionen också tillgänglig så att du kan ha din egen logotyp, banner och domän för din webbplats.

4. Enskild produkt

Det anpassade gränssnittet är också tillgängligt i den här modellen. Om du är ganska säker på bara en enda produkt, den vinnande, tränar du dina studenter eller vänner att sälja den för att få ett generöst utbetalningsbelopp. Grymt bra! Ställ bara in hela webbplatsen med bara en privat produkt och anpassa vinstnivån som du vill. Du kan posta inköpsförfrågan på alla produkter till oss och slutföra de produkter som importeras med vårt kraftfulla system. Produkten är aldrig en besvär för dig längre.

En annan höjdpunkt i vårt partnerprogram är den anpassade domänen. Det är tillgängligt för privata produkter, enstaka produkter och originalmodellen. Därför måste du välja en modell först och sedan ställa in domänen. Observera att när domänen har konfigurerats eller det finns några registrerade kunder relaterade till ditt affiliate-konto kommer din affärsmodell inte att kunna ändras. Nya anslutna konton krävs för att byta modell. Så titta närmare på beskrivningen av dessa fyra modeller ovan och gör ett val noga.

Om du väljer en modell med domänfunktion tillgänglig är nästa sak du kanske bryr dig om hur du länkar din domän till vårt gränssnitt. Så här är det!

I "Online Store"> "Allmänna inställningar", klicka på "Anpassa" under Aktuell domän. Ange din domän med http: // eller https: // och fortsätt till 'Nästa'.

För att verifiera din domän följer du stegen i våra vanliga frågor, kopierar och lägger till informationen till din DNS-hantering och tillhandahåller Pem / Key-filerna vid behov.

Därefter, i 'Online Store'> 'Detaljerad inställning', ställ in ditt butiksnamn, användarvillkor och sekretesspolicy så att dina kunder kan förstå och känna sig säkra på din webbplats.

Sist men inte minst, kanske du undrar hur mycket du kommer att tjäna på detta affiliate-program. När du väljer din affärsmodell kommer du att se en del med namnet "Commission Rate". Detta bestäms faktiskt av produktpriset. Om ditt pris är exakt samma som vårt, är kursen 2% av värdet. Om ditt pris är högre än vårt, är prisskillnaden din provision. Oavsett vilken ränta det är, kan provisionen återkallas endast när det finns tio betalda kunder på ditt konto. Och du kan njuta av vinsten från en viss kund under ett helt år från och med deras första beställning.

Det är ganska mycket det. Låt mig veta om du fortfarande har några relaterade frågor genom att kommentera nedan. Ha så kul!

Facebook Kommentarer