fbpx
Topp 10 Oberlo Dropshipping-alternativ som växer ditt e-handelsföretag
07/31/2019
Hur överför du butiker till ett annat CJ-konto?
08/02/2019

Dropshipping-leverantör i Hangzhou, Shenzhen, Kina - Wiio och Tan Brother

Om du läser det här inlägget kanske du vill veta hur man gör en dropshipping-verksamhet från Kina. Nåväl, oroa dig inte, idag kommer jag att presentera två Kina-baserade dropshipping-företag för att det ska lyckas! Glöm inte att spendera din tid på detta och behandla din butik som en riktig affär.

På tal om dropshipping-verksamhet i Kina måste jag presentera en berömd entreprenör - Steve Tan. Han började först engagera sig inom området e-handel i 2005. Han och hans bror, Evan Tan, har flera 7- och 8-siffror e-handelsbutiker. De delar nu sina lärdomar vid evenemang, toppmöten och Mastermind-retreat för att hjälpa andra företagare att uppnå sina e-handelsmål.

Båda som bor i Singapore reste bröderna världen för att etablera sin egen verksamhet, och hjälpte nyligen till att lansera Wiio, som är en plattform som hjälper dropshippers att källa och skicka produkter från Kina som de behöver från ett kinesiskt lager. Det ser till att dessa dropshippers får ett lönsamt pris så att de tjänar mer pengar.

Wiio - En allt-i-ett-plattform för Dropshipping

Wiio integreras med Shopify, som låter dig behandla tusentals beställningar, oavsett hur många du har att göra med, med bara några enkla klick, den kan hantera nästan allt. Så du kan äntligen fokusera på de viktigaste aspekterna av ditt företag, som utvecklar ditt företag.

Att ha en pålitlig och pålitlig leverantör är nyckeln till framgång, du kommer att göra mycket framsteg med Wiio på din sida, du behöver inga andra appar eller butiksägartillägg, börja använda det, börja idag, spara mycket varje månad Förvaltningsavgifter och kostnader. Det är gratis att använda och du kan utöka ditt företag till nästa nivå.

CJDropshipping - En kraftfull Dropshipping-partner baserad i Kina

I Kina är CJDropshipping också en icke försumbar existens på dropshipping-marknaden. Det hjälpte många dropshippers att starta sin dropshipping-verksamhet redan från början.

- Minsta investering

Ingen installationsavgift, ingen månadsavgift, ingen lagringsavgift, ingen minsta beställning

- Bekväm drift

Att köpa och lista de objekt du är intresserad av i din e-handel butik tar med några klick

- Kompletta tjänster

Tjänster som täcker: Souring, Dropshipping, marknadsföring, branding, logistik, lager och andra tjänster

- Fler produktval

Hundratusentals produkter du kan välja

Uppdateringar av varma säljprodukter i realtid

- Lönsamma produkter Pris

Priset är normalt lägre än Aliexpress- och eBay-leverantörerna

- Snabb leveranstid

USA: s lagerinventarier och frakt, ännu en snabbare frakt än ePacket

Nu är du bekant med dessa två drop-shippers i Kina och det beror på dig som är mer lämpad för dig. För att uppnå tillgång i den här verksamheten och få den att lyckas måste du dock välja noggrant.

Facebook Kommentarer