fbpx
Dropshipping-leverantör i Hangzhou, Shenzhen, Kina - Wiio och Tan Brother
08/02/2019
Hur skapar jag en faktura som innehåller beställningar under en viss tid?
08/02/2019
Visa allt

Hur överför du butiker till ett annat CJ-konto?

Med tanke på att vissa kunder behöver tjänsten för att överföra auktoriserade butiker där vissa kunder utan tid och energi kan bjuda in någon som är villig att auktorisera butiker och sedan överföras, läggs en ny funktion till i CJ-systemet som auktoriserade butiker kan överföras. Så hur överför du auktoriserade butiker?

Läs följande procedurer.

Notera:
Åtgärderna ska utföras av mottagaren i den auktoriserade butiken som är inställd på säkerhet. Om A till exempel vill överföra den auktoriserade butiken till B, bör B vara den som utför följande steg.


1. Klicka på CJ-instrumentpanelen Tillstånd, och klicka Shopify auktorisation, Klicka sedan Överför butik. Om butiken inte finns på Shopify på Woocommerce, eBay, Shipstation och annat, vänligen klicka Andra godkännanden, stegen är desamma.

Shopify Butiköverföring
Andra butiker överför

2. Efter att ha klickat på Överför butik, kommer följande sida att visas. Mottagaren måste fylla i informationen på den auktoriserade butikens konto, pass, namn. När mottagaren klickar Skickakommer e-postverifieringskoden att skickas till den nuvarande butiksägaren. Därför måste mottagaren be den nuvarande butiksägaren om verifieringskoden inom en minut eftersom verifieringskoden kommer att löpa ut om en minut. Om den löper ut måste verifieringskoden skickas om och mottagaren måste ange den senaste koden.

Tills allt är gjort korrekt kommer den auktoriserade butiken att överföras från en person till en annan person.

Facebook Kommentarer