fbpx
Hur överför du butiker till ett annat CJ-konto?
08/02/2019
Varför Trumps tullar inte påverkar DropShipping-verksamheten
08/06/2019

Hur skapar jag en faktura som innehåller beställningar under en viss tid?

Som det är känt finns det en funktion på CJ-systemet som klienten kan generera sin faktura för varje beställning. Vissa klienter vill dock generera en faktura för beställningar under en viss tid, till exempel beställningar på en vecka och en månad. För att ge bättre service för CJ-klienter uppdateras därför funktionen i CJ-systemet att klienterna kan generera en faktura som innehåller beställningar under en viss tid.

Hur man gör det?

Följ stegen.

1. Klicka på CJ-instrumentpanelen plånbok till höger.

2. Efter att ha klickat på plånbok, Klicka sedan Faktureringshistorik, kommer följande sida att visas. Välj därefter det starttid och sluttid när beställningarna kommer att inkluderas i fakturan. Klicka till sist Generera och fakturan som innehåller beställningar under en viss tid kommer att genereras.

If all the above done correctly, you will get an invoice containing orders during a certain period.

Facebook Kommentarer