fbpx
CJPacket har slutfört integrationen med Aftership
08/15/2019
Hur man skickar till Sverige, Norge utan att kunden betalar skatt?
08/26/2019

Hur ansluter du din Lazada Store till CJ Dropshipping APP?

Den 15th juli publicerade vi en artikel: CJ kommer att integrera med Lazada för Dropshippers för att meddela att vi börjar med vår integration med Lazada-plattformen. Efter en månad slutför vi integrationen med Lazada vilket innebär att du kan ansluta din Lazada-butik till CJ Dropshipping och vi skickar och skickar åt dig. Från idag kan vi arbeta tillsammans för att öka vår dropshipping-verksamhet.

Sedan är det här hur du ansluter din Lazada-butik till CJ Dropshipping.

1.Logga in CJDropshipping och ange din instrumentpanel. Hitta Tillstånd > Lazada > Lägg till butiker

2. Klicka på Lägg till butiker, auktoriseringssidan kommer att visas som följande bild visas. På den här sidan kan du välja English, Kinesiska och vietnamesiskt språk. Fyll sedan i önskad information inklusive Land, e-postadress och lösenord. Om det är något fel med din landinformation kan du välja gränsöverskridande land som detta, men det kan ge en så smidig service som i andra specifika länder.

Hittills har de nödvändiga stegen för Lazada-butikstillstånd slutförts. Men det finns en funktion som bör uppmärksamma dig på grund av Lazadas begränsningar.

När du utför vårt Lista funktion som direkt kan sätta vår produktbeskrivning i din Lazada-butik kan du placera den produkt du vill ha i olika kategorier som den tillhör eftersom vissa kategorier inte är tillgängliga vilket inte påverkar hela fullgörandet av dina beställningar. Till exempel på bilden spelar det ingen roll att objektet som klassificeras som köksförvaring kan läggas på väskor och resor.

Det handlar om hur du ansluter din Lazada-butik till CJ APP. CJDropshipping växer snabbt, vi har slutfört integrationen med plattformar som Shopify, eBay, Woocommerce och idag Lazada och andra. Vi integrerar också med andra plattformar som Shopee. När vi har slutfört dessa kommer vi absolut att berätta för er omedelbart. CJDropshipping fortsätter alltid att flytta.

Facebook Kommentarer