fbpx
925 Silversmycken är en ny trendkategori för dropshipping
08/30/2019
Hur använder jag en ny anpassad paketfunktion?
09/09/2019

Vad är poängbelöning och hur använder man det?

Point Rewards är en nyligen tillagd tjänst på CJDropshipping. Genom att placera order på CJDropshipping-systemet kan du få vissa poäng beroende på ditt försäljningsbelopp. Om ditt försäljningsbelopp till exempel är 1000 dollar kan du få 100-poäng som kommer att visas i din CJ-instrumentbräda. När du har samlat vissa poäng kan du använda dessa punkter för att få relevant tjänst i Kina vilket kommer att ge dig stor bekvämlighet om du ska komma till Kina eller planerar att resa i Kina.

Så vad ingår i tjänsten Point Rewards? Hur man använder det?

Vilka är dessa belöningar?

1. Hämtservice

När du ska komma till Kina ordnar vi en taxi för att vänta på flygplatsen före din ankomst. Vår speciella taxi tar dig till vart du vill åka. Med vårt Hangzhou-kontor som exempel tar vår förare dig från flygplatsen till vårt kontor. Upphämtningsflygplatsen måste dock vara inom 2-timmars bilavstånd långt borta från vårt Hangzhou-kontor. Om din flygdestination är Peking flygplats, är vi tyvärr inte att hämta dig i Peking.

2. Hotellservice

Vi kommer också att erbjuda hotellbokningstjänster för dig. Om du känner dig förvirrad över att boka ett kinesiskt hotell i förväg, vill vi tilldela någon att göra det åt dig. Oavsett om det är ett trestjärnigt hotell eller femstjärnigt hotell, kommer vi att göra allting perfekt för dig. Du kanske vill veta om du kan kombinera hämtningstjänst med den här. Svaret är ja. Du kan välja Pickup-tjänst och hotelltjänst tillsammans.

3. Matservering

På tal om kinesisk mat kanske många av er känner till Chuan-köket som är känt för sitt krydda. Det är korrekt, Chuan-köket är det bästa av berömda stora 8-kök. I själva verket, förutom Chuan-köket som härstammar från Sichuan-provinsen, är Zhe-köket från Zhejiang-provinsen ett stort kök i Kina liksom Dongpo Pork som är ganska populärt i sydöstra Kina. Om du vill prova kinesisk mat är den här tjänsten ett utmärkt val för dig.

4. Översättningstjänst

Rädd för att inte kunna förstå kinesiska och tala kinesiska? Det är inte värt att fånga din oro. Vi erbjuder professionell översättningstjänst för dig. Vi kommer att utse en skicklig översättare tillsammans med dig för att ge dig en bra upplevelse. Generellt sett kommer tjänsten att vara kinesisk-engelska och engelska-kinesiska översättning. I framtiden kommer vi kanske att stödja andra språk, vilket också beror på antalet krav.

5. Tourtjänster

Du kan komma till Kina för din dropshipping-verksamhet. Men det kinesiska fantastiska landskapet förtjänar också att titta. I Hangzhou är West Lake en måste-plats för turister. Om du gillar ett lugnt och vackert landskap är West Lake en perfekt plats att besöka. Och den goda nyheten är att West Lake är en helt gratis attraktion. Vi kan boka ett gruppbesök på en annan intressant plats också i förväg för dig.

Hur man använder den?

Du kan hitta avsnittet Point Rewards på CJDropshipping-instrumentpanelen som följande bild visar.

När du planerar att använda en tjänst som Hotel Services, bara placera din muspekare där och sedan kommer sidan att förvandlas till där du kan välja hotelltyp, rumsnummer och personer. När du har valt all nödvändig information beräknas de poäng som krävs och dyker upp automatiskt i hörnet. Du kan välja andra tjänster på samma sätt.

När du har slutfört plockningsstegen behöver du bara släppa ner för att skicka.

Då kommer bokningsöversynen att visas för dig att bekräfta. Om allt är korrekt klickar du på Skicka. Men det kommer att misslyckas om dina tillgängliga poäng inte räcker för att betala för tjänsten, därför måste du förbättra ditt försäljningsbelopp för att få fler poäng.

I slutändan kommer sidan med bokningssucces att visas som följande foto.

Point Rewards är helt ny och gratis tjänst för CJDropshipping-kunder. Tidigare tillhandahåller vi utmärkt inköp och frakttjänst för våra kunder. Du säljer, vi skickar och skickar åt dig. Förutom fantastisk inköp och frakttjänst, kommer vi också att erbjuda fantastiska besökstjänster som täcker flygplatsöverföring, hotellbokning, resor, översättning och olika kinesiska livsmedel. Så länge du planerar att besöka Kina kan du få de coola tjänsterna med dina poäng utan att spendera ett öre.

Sälj mer produkt nu

Facebook Kommentarer