fbpx
Vad är poängbelöning och hur använder man det?
09/04/2019
Hur ansluter du din Shopee Store till CJ Dropshipping APP?
09/12/2019

Hur använder jag en ny anpassad paketfunktion?

Vill du designa ditt eget anpassade paket för ditt varumärkes- och vita etikettändamål?

Vad är det anpassade paketet?

Anpassat paket är en funktion som vi tillhandahåller för våra kunder som vill skicka beställningar med sina egna förpackningar som innehåller som en anpassad logotyp, onlinebutik och annan anpassad information. Tidigare tillåter den anpassade paketfunktionen helt enkelt våra kunder att välja den tillagda anpassade förpackningsprodukten som ger begränsat val.

Nu, här är en stor nyhet för dig att designa ditt eget anpassade paket som vår uppdaterade funktion stöder din utformning av anpassade saker på CJDropshipping-appen. Du kan designa ditt personliga paket med vårt designverktyg.

Hur använder jag den här nya funktionen?

Notera:
Innan du loggar in CJDropshipping-systemet för att designa din egen anpassade information, är det allra första du måste prata med din agent och låta honom eller henne ladda upp förpackningsprodukten, varefter du kan utföra den efterföljande designen. Om förpackningsprodukten du vill använda för att skicka beställningar laddas upp av din personliga agent framgångsrikt visas den i avsnittet Anpassad förpackning.

I det här exemplet använder vi en T-shirt som förpackningsprodukt. ( Du kan ladda upp andra förpackningspåsar eller lådor du vill använda)

Efter att du kan hitta den förpackningsprodukt du krävde på Anpassad förpackning klicka bara på Designa knapp. Därefter hoppar sidan in på designsidan som följande bild visar.

Klicka sedan på Börja designen knappen kommer designverktyget att dyka upp för dig att redigera. Vi har två stora designavsnitt, varav en är Designlager. Den andra är Produktinformation. Du kan ta på dig vad du vill där. Det finns dock en Utskrivbart område som kräver att du bara utformar mönstret eller texten i det här området. Var uppmärksam på att inte korsa den begränsade gränsen. Slutför alla unika skapelser, glöm inte att klicka på Spara knapp.

När den designade förpackningsprodukten har sparats framgångsrikt kan du hitta den på Min anpassade förpackning. Kontrollera om det är vad du har designat. Fram till dess har proceduren för att designa din egen förpackningsprodukt slutförts.

En sak till, för att skicka dina beställningar med den designade förpackningsprodukten snabbt och korrekt, rekommenderar vi att du köper lite lager oavsett var du ska placera, antingen ditt eget lager eller CJ-lager. Utan inventering, även om dina produkter anländer till vårt lager, måste vi vänta på förpackningsprodukten som kommer att leda till förseningar i dina beställningar snabba leverans.

Kom ihåg att du pratar med din personliga agent om du har intressen i anpassad förpackning eftersom det allra första steget att ladda upp förpackningsprodukten görs av din agent.

Uppdaterad anpassad förpackningsfunktion ger stor bekvämlighet för de som är angelägna om att bygga sitt eget varumärke med hänsyn till att märkesvaror och personlig produkt är en trend och har massiv marknadspotential. Faktiskt, förutom anpassade förpackningar, stöder CJDropshipping POD-produkt. Om du kan dra nytta av CJ POD-produkter och anpassade förpackningar måste det vara en ljus väg framför dig för att bygga eget märke.

Relaterad artikel:
Hur man använder CJs funktion för tryck på begäran för att växa din Dropshipping-verksamhet - Design av Merchants

Facebook Kommentarer