fbpx
Hur använder jag en ny anpassad paketfunktion?
09/09/2019
Varför notering på eBay-butik misslyckas och vad ska jag göra?
09/24/2019

Hur ansluter du din Shopee Store till CJ Dropshipping APP?

Shopee, som finns i 2015, är en online-e-handelsplattform med huvudkontor i Singapore. Det ägnas åt att tillhandahålla fantastiska tjänster för shoppare och säljare från Sydasien och Taiwan. Nu har det expanderat sina marknader i Malaysia, Thailand, Indonesien, Taiwan, Vietnam och Filippinerna.

Förlitar sig på big data och AI-teknik, är Shopee engagerad i att integrera data om köparnas surfning och inköp av information för att ge effektiva rekommendationer för kunder och förbättra användarupplevelsen, vilket ger dem ett gott rykte i branschen.

Nyligen avslutar vi integrationen med Shopee, vilket innebär att du kan ansluta din Shopee-butik till CJ Dropshipping och njuta av de utmärkta tjänster vi tillhandahåller för dig. Följande är de konkreta stegen för hur du ansluter din Shopee-butik till CJ Dropshipping.

1. Logga in CJDropshipping och ange din instrumentpanel. Hitta Tillstånd > shopee > Lägg till butiker

2. Klicka på Lägg till butiker, autorisationssidan kommer att hoppa till inloggningssidan som följande bild visar. På den här sidan måste du fylla i önskad information inklusive marknaden för ditt säljarcentralkonto, din e-postadress och lösenord.

3. När du har fyllt i nödvändig information, kommer sidan att visa följande sida för att bekräfta att du är villig att tillåta oss att driva din butiks data. Du måste klicka på "Ja" för att fortsätta.

Då får du en fråga om "Autoriseringsframgång", vilket innebär att du skapar en anslutning mellan din Shopee-butik med vår plattform. Efter det kan du ansluta eller lista produkter som vår handledning säger, som du kan hitta på hemsidan till CJDropshipping.

Ovanstående handlar om hur du ansluter din Shopee-butik till CJ App. Hoppas att integrationen mellan Shopee och CJ kommer att ge våra kunder mer bekvämlighet och hjälpa dem att utveckla sin karriär. CJ kommer alltid att erbjuda bra produkter och perfekta tjänster.

Facebook Kommentarer