fbpx
Hur ansluter du din Shopee Store till CJ Dropshipping APP?
09/12/2019
Vad är de vanliga problem med Woocommerce Store och vad ska jag göra?
09/24/2019

Varför notering på eBay-butik misslyckas och vad ska jag göra?

Har du någonsin misslyckats med att lista CJ-produkter till din eBay-butik?

Om du har en eBay-butik ansluten till CJDropshipping och har lidit flera misslyckanden i listan, kan du behöva läsa den här artikeln.

Som ni kanske vet finns det några begränsningar från eBay-plattformen som är orsakerna till att en del av er alltid inte lyckas lista våra produkter till dina butiker. För dessa problem kan vi inte fixa dessa problem för dig själv. Vad vi kan göra är att ge några förslag till dig.

Under dessa dagar har vi samlat in många frågor om att lista CJDropshipping-produkter till dina eBay-butiker. Och förutom dessa problem som visas nedan kommer vi att tillhandahålla möjliga lösningar och förslag.

Låt oss ta en titt på vad frågorna och förslagen är.

1. Den valda kategorin är inte aktiverad för varianter. Det indikerar att den produktkategori du vill lista inte är aktiverad för listning. I sådana fall är vårt förslag att prova olika kategorier av produkten. Det spelar ingen roll även om kategorin inte är vad produkten tillhör.

2. Den valda kategorin är inte en bladkategori. Det verkar lite liknar det första numret som inte kan användas för varianter. För den möjliga lösningen kan du därför hänvisa till de första förslagen om att du ändrar olika kategorier för att få fler försök. Om det fortfarande inte fungerar, vänligen kontakta eBay-plattformen för hur du löser den.

3. Du accepterar inte det internationella säljavtalet. Precis som tipset visar, kan du inte lista objekt på en annan webbplats där du registrerade dig när du avvisade att acceptera det internationella försäljningsavtalet. Om du inte vet var du ska acceptera det internationella försäljningsavtalet efter att du har provat flera gånger men förgäves rekommenderar vi att du vänder dig till hjälp från eBay-kundservice.

4. Titeln och / eller beskrivningen kan innehålla oriktiga ord eller listan eller säljaren kan strida mot eBay-policyn. När du möter en sådan situation kan du försöka lära dig om eBay-plattformspolicyn och sedan göra det manuellt. Du kan ladda upp produkten i din butik själv i enlighet med eBay-policyn och sedan ansluta produkten till den från CJDropshipping.

5. Du kommer att överskrida det begränsade antalet objekt och det belopp du kan lista. Enligt begränsningen kan du bara lista upp till 342 fler artiklar och 17,300.06 US-dollar mer i total försäljning per månad. Du måste ta hänsyn till denna begränsning och minska mängden. Gå till din eBay-butik för att kontrollera det och vidta åtgärder för det.

6. E-postadressen du angav är inte länkad till ett Paypal-konto. När du får ett sådant feltips, gå till kontrollera om din e-postadress matchas med ditt Paypal-konto enligt vad som visas på sidan.

7. E-postadressen du angav kan inte användas för Paypal-betalningar för närvarande. Vi, CJDropshipping, kan inte göra något åt ​​den här frågan. Det kräver att du vänder dig till hjälp från eBay-plattformen eller Paypal-företaget, även din e-postserver. Gör det klart varför din e-postadress inte kan användas, varefter du kan starta din eBay dropshipping-verksamhet.

8. Formatet för PayPal-e-postadressen är inte giltigt. Se till att PayPal-e-postadressen är korrekt när du får ett sådant feltips.

9. Det saknas mycket information. Den sista utgåvan som vi samlade verkar vara en teknisk fråga som du måste fråga eBay kundtjänst vad dessa koder betyder och hur man löser det. Om du inte vill fråga dem och de inte kan ge ett bra svar. Vi rekommenderar att du ansluter din eBay-butik igen och försöker igen.

Alla falltips kommer att visas när du inte listar våra produkter till dina eBay-butiker men det varierar beroende på olika orsaker. Vad du behöver göra är att läsa tipsen noggrant och vidta åtgärder för att fixa det. Oavsett om du gör det på egen hand eller vänder dig till eBay kundtjänst, ta några åtgärder för att du kan starta ditt företag så snart som möjligt.

Hur ansluter du din eBay-butik till CJ?

Facebook Kommentarer