fbpx
Vanliga Woocommerce Store-problem och lösningar
09/24/2019
Varför har mitt spårningsnummer inte synkroniserats med Shopify?
10/11/2019

CJDropshipping hjälper Dropshippers som vill skala upp att sälja till USA i Q4

Målet med varje dropshipper är att effektivt skala upp försäljningen när intäkterna växer, speciellt under den höga trafikperioden, t.ex. semestern. Skalning av dina operationer kan emellertid ge sällsynta möjligheter samt några unika utmaningar.

Har du någonsin tagit hänsyn till följande frågor innan du planerar att bygga upp din online-verksamhet? Kan ditt företag hantera det ökade uppfyllande skyldigheter när verksamheten är uppskalad? Har du nog inköp av varor att utöka ditt företag inför utkastningsorder? Kan du fortfarande ge kvalitet kundservice när du når din förväntade tillväxt?

Dessa frågor måste tänkas utanför rutan innan försäljningen skalas upp. Samtidigt som kundbasen och produktkatalogerna ökar, är det också mycket viktigt att upprätthålla kundtjänsten på en hög nivå. Hur kan vi hantera det höga trycket på uppfyllande teamet genom att förpacka och leverera på ett snabbare sätt?

Få CJDropshipping för hjälp i följande tre aspekter!

1.Stabiliteten i ditt Facebook-annonskonto

För många företag som är redo att skala, kan dropshipping effektivt växa ditt produktsortiment utan att öka kostnaderna. Människor som engagerar sig i dropshipping vet alla att Facebook-annonser är ett effektivt sätt att locka trafik till dina onlinebutiker. Jag tror att de flesta av er någonsin har stött på sådana problem som din Facebook- eller PayPal-konto Stängt av någon anledning eller dunkla skäl ibland. Så irriterande! Varför? Det är faktiskt relaterat till informationen på det exakta bladet. De flesta produkter som levereras från Kina till USA är märkta att leveranskällan kommer från Kina, vilket kan strida mot regleringen eller policyn för Facebook eller PayPal. Men när du väljer logistikmetoden för USPSkan problemet enkelt lösas.

2. Det kraftigt rabatterade fraktpriset

För dropshippers kan frakt vara den mest tidskrävande och energikrävande för att driva en onlinebutik, speciellt när ditt företag ökar. Vi hör hela tiden från dropshippers som har frågor om leveransmetoder, spårningspaket, och så vidare. CJDropshipping kan hjälpa dig att öka dina intäkter medan du ökar genom att ge en betydande rabatt för din leverans och minska fraktkostnaden.

Med tanke på den ökande populariteten för kinesiska råvaror i USA underlättar vi leveransen av paket till USA och vi är glada att erbjuda våra kunder otroligt kostnadseffektiva fraktpriser. CJDropshipping kan hjälpa dig att få mycket på leveranspaket till USA genom att låta dig använda en fraktkalkylator. Vi har tjänster till USA med USPS och så vidare. Fokusera på USPS och USPS + idag.

Frakt från China Warehouse och 10-30% OFF med USPS Frakt Frakt från US Warehouse och 10-30% OFF med USPS + Frakt & Leverans

Tips om USPS +

USPS + är metoden CJ använder för att skicka ut USA-paket för kunder som väljer att lagra lager i vårt amerikanska lager).

Pris: $ 2.00 - $ 2.50 mer per beställning (detta inkluderar bulkleveransavgiften från Kina till USA) Leveranstid: 2-5 dagar. Leveranshastighet: 2-5 dagar är 99% Länder tillgängliga: USA Pris för icke levererade paket: 0.01%

Om du bestämmer dig för att lagra ditt lager i våra amerikanska lager, behandlar vi din beställning nästa dag via USPS, och som du kan se, på 5th Day, ser vi på 99.9% leveransgrad. Viktigast av allt tar vi ingen lageravgift, lagringsavgift eller vilken avgift som helst, det enda priset vi debiterar är insättningen (som kommer att returneras tillbaka till dig när lagret tappar till $ 0), produktens pris + USPS + fraktavgift.

- Lagra ditt lager genom att lägga 30% som en insättning. Vi ordnar en bulkförsändelse för att skicka ditt lager till vårt amerikanska lager. När inventeringsinformationen laddas upp till din CJ-plattform kan du börja placera order som kommer att levereras inom 2-5 dagar av USPS +. 30% -insättningen kommer att 100% returneras till dig när ditt lager tappar till $ 0. Det enda skälet till att vi debiterar detta är för att vi vill se till att du ser allvarligt med att sälja produkten och inte bara placera den i vårt lager för att samla spindelbanor till Halloween ...

- Du kan välja att lägga 100% ned på lagret och lagervärdet per SKU kan sänkas till $ 1,000. Om du väljer den här rutten ber du din CJ-agent om den kan ge dig några rabatter på frakt. Samma arrangemang för bulktransporter som kommer till vårt amerikanska lager, och vi kommer att behandla dina beställningar nästa dag i USA och få dem levererade till dina kunders händer om 2-5 dagar.

3. Sourcing av trendiga och vinnande produkter

CJ kan hämta kvalitetsprodukter för din dropshipping-verksamhet. Prenumerationen på produkter är tillgänglig och POD-tjänster tillhandahålls för att du ska tillgodose kundernas behov. Klicka med https://app.cjdropshipping.com/ kan hjälpa dig med produktinformation och orderbehandling. Uppdatering av varma säljprodukter i realtid kan uppnås vilket gör att du kan hålla jämna steg med modetrender och öka produktförsäljningen. Med cirka hundratals samarbetade fabriker och amerikanska lager kan du leverera en stor mängd produkter till dina kunder till ett lägre pris utan att lagra dem. Alla dessa tjänster kan hjälpa dig att uppskatta din dropshipping-verksamhet.

Det är ingen tvekan om att CJ är din Man fredag ​​inför den kommande högsäsongen. Försök nu!

CJPacket tillgängliga länder är som nedan:https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

* Obs: Den snabbaste leveransmetoden är USPS +, en amerikansk inhemsk fraktmetod

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du säljer - vi levererar källa och skickar åt dig!