fbpx
Varför har mitt spårningsnummer inte synkroniserats med Shopify?
10/11/2019
ELITES: Hjälp dig att bli elit i Dropshipping
10/16/2019

Provisionsfrekvensen för CJ-partnerprogram dubbelt ökad för nytt affilierat konto och hänvisningar under följande 6 månader

CJ Affiliate Program ägnar sig åt att hjälpa dem som motiverar människor som utför dropshipping-verksamheten. Med massor av anslutna partners som går med oss ​​och den snabba tillväxten av vår dropshipping-verksamhet, beslutar vi att fördubbla provisionskursen från 1% till 2% för nyregistrerade användare under följande 6 månader. Det innebär att du kan få 2% av intäkterna för beställningar på CJDropshipping från dina nya remisser som dina studenter eller vänner nu medan du bara kan få 1% av intäkterna tidigare. Genom att få 2% av provisionen, måste du skapa ett nytt CJ-affiliate-konto och få nya remisser.

Anmärkningar

Denna möjlighet fungerar endast för CJDROPSHIPPING DEFAULT MODEL och ORIGINAL MODEL

Beställningarna från användare som registrerats tidigare kommer inte att beräknas i den här nya aktiviteten. Du måste skapa ett nytt affiliate-konto för att få den nya provisionskursen. Beställningarna av dina nyregistrerade användare baserat på ditt nya affiliate-konto, du kan få 2% av dessa orderintäkter.

Varför välja CJ Affiliate Program?

1. Anpassad webbplats

Vi tillåter dig att ersätta https://app.cjdropshipping.com till din egen domän som https://yourdomain.com där du kan ha din egen logotyp, banner och produkter. Du kan lägga till alla produkter du gillar.

2. Enkel start

När du har registrerat ett konto för vårt partnerprogram behöver du bara fylla i några inställningar och sedan bjuda in fler personer att registrera sig. Vi tar över allt annat.

3. Snabb tillväxt

När CJDropshipping utvecklas snabbt finns det hundratals nya användare registrerade varje dag för nu. Vi har tiotusentals beställningar per dag och antalet fortsätter att öka.

4. Ingen investering behövs

Vi tar ingen avgift till dig om du vill gå med i vårt CJ-program. Det enda du behöver göra är att låta vår plattform bli känd och lära de nybörjare hur man gör dropshipping-affärer. Baserat på det är alla vinnaren.

5. Fin utbetalning

Vi betalar dig 2% av intäkterna för de order som nyligen registreras på din domänwebbplats. Lär dig därför dropshipping nybörjare hur man har ett CJ-konto, hur man arbetar med oss ​​och hur man säljer fler produkter.

Det finns fyra modeller du kan välja. Den första är standardmodellen som är den bekvämaste. För det andra kan du hämta alla produkter du gillar som kommer att döljas från andra webbplatser och butiker. I den här privata produktmodellen kan du ställa in vilket pris som helst. Ju högre intäkter, desto högre är din provision. Singelprodukten är den tredje modellen där du bara säljer en populär produkt på din webbplats. Om du tror på din domare mot en produkt kan du bara lägga en produkt på webbplatsen. Inte nöjd med alla modellerna ovan? Kolla in vår fjärde originalmodell! Detta har stor popularitet eftersom användare kan anpassa sin webbplats men inte behöver välja produkterna.

Dropshipping är en enorm marknad. Enligt Forrester Research kommer storleken på detaljhandeln online att vara 370 miljarder dollar i slutet av 2017. Dessutom kommer 23 procent från dropshipping-företag, vilket motsvarar $ 85.1 miljarder. Denna stora storlek ensam är attraktiv för många företagare, inklusive startups.
CJDropshipping kommer att gå in i en ny etapp och vi tror att vi kan gå vidare. Därför hoppas vi att fler kan gå med oss ​​för att hjälpa människor att starta sin verksamhet utan några investeringar.

Låt oss arbeta tillsammans för att uppnå en större dröm nu!

Facebook Kommentarer