fbpx
CJDropshipping hjälper Dropshippers som vill skala upp att sälja till USA i Q4
10/09/2019
Provisionsfrekvensen för CJ-partnerprogram dubbelt ökad för nytt affilierat konto och hänvisningar under följande 6 månader
10/11/2019

Varför har mitt spårningsnummer inte synkroniserats med Shopify?

Många kunder återspeglade i dag deras spårningsnummer som inte synkroniserades till Shopify-butikerna framgångsrikt vilket orsakade enorma besvär för verksamheten. Efter att vi gjort en grundlig kontroll, fann vi att orsaken var att Shopify-plattformen hade ändrat sin API-kod som begränsar att du måste välja Shopify eller cjdropshipping som din produktinventarihanterare eller dina beställningar inte kan uppfyllas av CJ även om du väljer CJ som lagerförare senare. Om du till exempel väljer andra uppfyllande plattformar som Oberlo eller inget speciellt valt i början, och du bestämmer dig för att placera order på CJ-plattformen, kommer spårningsnumret inte att synkroniseras till Shopify på grund av ändringen av Shopify-policyn även om du väljer cjdropshipping som inventeringshanteraren efter att ingen spårningsinformation har synkroniserats framgångsrikt.

Om kan kontrollera vilka beställningar som har lagts till CJ men spårningsnummer inte har laddats upp till din Shopify-butik genom att installera CJ chrome-förlängning:

Den goda nyheten är att vi har fixat det här problemet nu. Vi har lagt till en kompatibel uppdatering med tredje parter vilket innebär att även om du väljer en tredjepartsplattform som Oberlo som din produktlagerhantering i början, kan vi fortfarande uppfylla dina beställningar från Shopify-butikerna och spårningsnumret kommer att synkroniseras till Shopify eftersom det brukade vara.

Ett mer rekommenderat sätt är emellertid att välja cjdropshipping som din produktinventarihanterare i Shopify-hanteringssystemet med tanke på att det kommer att vara mer stabilt och säkerställt. Ingen kan se till att allt kommer att fungera bra. Så länge något oväntat inträffade kommer dropshipper från Shopify att drabbas av stora förluster, särskilt för nybörjare medan hundratals återbetalningar står inför.

Hur låter CJ bli din lagerstyrning?

1. Logga in i ditt Shopify-hanteringssystem och klicka sedan på Produkt > Lager, ser du dina produkter här. Välj därefter din specifika produkt eftersom du måste ställa in varje produktinventar.

2. Hoppar till sidan med produktinventar, hitta bara lagerstyrningsdelen som den markerade delen visar. Du kan välja cjdropshipping eller Shopify men cjdropshipping rekommenderas. Dessutom kanske du märker att det finns två “CJ”, CJDropshipping och cjdropshipping. Lägg bara "CJDropshipping" åt sidan, välj cjdropshipping, snälla.

3. Med allt klart, glöm aldrig att Save eller vad du har gjort är förgäves.

Har inte CJ ställts in som din lagerstyrning? Gå nu!

Facebook Kommentarer