fbpx
Provisionsfrekvensen för CJ-partnerprogram dubbelt ökad för nytt affilierat konto och hänvisningar under följande 6 månader
10/11/2019
Hur man använder CJ och Shopmaster för att starta Dropshipping
10/24/2019

ELITES: Hjälp dig att bli elit i Dropshipping

Dropshipping är enkelt. Med eliter, det kan vara mycket lättare.

Dropshipping är en teknik för hantering av leveranskedjor där detaljhandlaren inte förvarar varor i lager, utan istället överför kundbeställningar och leveransinformation till antingen tillverkaren eller grossisten, som sedan skickar varorna direkt till kunden. Nollinvestering (det är svårt, men det är möjligt) kan fungera lika bra i dropshipping.

Du behöver bara ta emot beställningen från konsumenterna och köpa varor från dina dropshipping-leverantörer. Det verkar som om du "släpper" alla dina bekymmer och komplicerade förfaranden. Du behöver inte oroa dig för var du ska lagra dessa produkter, du behöver inte oroa dig för att du inte har tillräckligt med pengar till att börja med och du behöver inte oroa dig för leveransen av dem.

Alla lär sig att dropshipping är ganska lättare jämfört med andra sätt att starta ett företag. Är det verkligen samma som du vill?

CJDropshipping, som samarbetar med många kunder från hela världen, har funnit att det finns liknande problem bland dessa kunder. Trots att de har entusiasm när det gäller dropshipping har de ingen aning om hur de ska träna. Har du någonsin funderat på följande frågor med hjälp av dropshipping?

 1. Grunden för dropshipping är att ha en egen butik, men var ska jag börja? Vilken plattform kommer du att välja? Känner du till och med för- och nackdelarna med dessa plattformar? Har du lärt känna dessa plattformers policy?
 2. När du har haft en egen onlinebutik måste du fylla den med produkter. Hur hittar du med hundratusentals SKU vilken produkt som är lönsam? Gör du dropshipping över gränserna eller bara i ditt eget land?
 3. När ska du köpa dessa produkter när du har valt den produkt som du ser lönsam och varm försäljning? Var hittade du dessa leverantörer? Hur kan du se till att kvaliteten på dessa produkter är god och hur kan du försäkra dina kunder att det finns tillräckligt med produkter att köpa?
 4. Har du bestämt var du ska köpa dessa produkter, hur är det med produktens datablad? Ska du ta bilder själv eller få dem från din leverantör? Vilket leveranssätt föredrar du? Hur lång tid tar det? Vad sägs om fraktkostnaderna?
 5. Vem är din målkonsument och hur vet du det? Hur berör du dina målkunder? Vilken plattform kan du välja att skapa annonser, Facebook eller Instagram? Hur mycket ska du investera? Vet du vad retargeting och SEO är?
 6. Vad ska du göra om det inte finns någon försäljning i din butik efter att ha räknat med det? Hur gör du omvandlingar från trafik till försäljning?

...

Alla ovanstående frågor, naturligtvis, det finns fler än dem, är de specifika frågorna som du kommer att möta. Att bara tänka på dem kommer att göra människor galen. För att hjälpa att släppa avsändare över hela världen bygger CJDropshipping upp en plattform som heter ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/ för att göra dropshipping mycket enklare.

Här i ELITES kan du

 1. Sök i alla typer av frågor om dropshipping och e-handel. Du är definitivt inte den första som möter den här frågan. I ELITES kommer ELITES-tjänstemannen regelbundet att publicera dropshipping-relaterade artiklar eller frågor. Dessutom kommer det att finnas många andra relativa frågor som ställs av andra användare. Jag är säker på att du kan hitta rätt svar du vill ha.
 2. Lägg någon fråga i ELITES. Oavsett om det handlar om leverantörer, frakt eller betalning, fråga gärna här. ELITES har skapat många olika ämnen för användare och du kan välja ämnen som du är intresserad av så att du kan vara uppmärksam på de senaste frågorna under dessa ämnen.
 3. Dela kunskap med varandra och lära av varandra. Om du någonsin haft samma problem och vet hur du löser det kan du hjälpa andra att övervinna alla hinder. I gengäld kan du vara populär i ELITES! Detta bekräftar dina yrkeskunskaper! Här i ELITES kan du också träffa dropshippers med olika åsikter än dig. Är det inte en underbar sak att prata med dem och utbyta dina idéer med dem? Om du har ett äpple och jag har ett äpple och vi byter ut dessa äpplen kommer du och jag fortfarande att ha ett äpple. Men om du har en idé och jag har en idé och vi utbyter dessa idéer, kommer var och en av oss att ha två idéer.
 4. Ägna dig åt utvecklingen av dropshipping. Dropshipping utvecklas snabbt och det finns gott om utrymme för förbättring av både dropshipping-systemet och arbetsläget. Dina råd eller svårigheter du har spelat en viktig roll i utvecklingen av dropshipping. I ELITES kommer vi att kämpa med dig och dela ditt nöje att tjäna pengar med dig.

Stora saker kan göras av massansträngningar. CJDropshippings skyldighet omfattar inte bara att erbjuda kunder hundratusentals kvalificerade varor med lågt pris, lagerprodukter för kunder, frakt till kunder med ett professionellt team och inköpsprodukter som kunderna vill ha, men också att lära kunder hur man gör dropshipping, hur att tjäna pengar och hur man ska skala upp försäljningen. Det är CJ: s mål och skyldighet att hjälpa dropshippers från hela världen att tjäna pengar och leva ett bättre liv, till och med komma ur fattigdom. Därför bygger vi upp ELITES. Det är vårt mål att göra det

 1. Professional. ELITES kommer att ägna all sin ansträngning åt jakten på sanningen. CJDropshipping, som har massor av kunder från hela världen, hjälper otaliga användare att uppfylla sina dropshipping-drömmar och är ganska professionell inom detta område. Vi hoppas att vi genom vår ansträngning kan tillhandahålla service för fler och fler dropshippers. CJDropshipping kommer att vara plattformen som kombinerar inköpsprodukter, leverans av produkter, lagerprodukter, fraktprodukter med vägledning för att göra dropshipping, vilket kommer att ge stor bekvämlighet för kunderna.
 2. Pålitlig. Inte bara ELITES, utan CJDropshipping kommer att sätta kundernas intresse i första hand. Vi lovar att vi kommer att lämna den största vinsten för våra kunder. Vi lovar att värdet för pengarna är högt i CJDropshipping. Ditt förtroende och stöd är den största uppmuntran och erkännande av vårt arbete!

Det kanske inte är perfekt nu, men vi gör framsteg. CJDropshipping gör dropshipping enkelt för användare och ELITES kommer att göra dropshipping mycket enklare! Välkommen till ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Facebook Kommentarer