fbpx
Hur man använder CJ och Shopmaster för att starta Dropshipping
10/24/2019
sök eller käll en produkt efter bild
Hur söker eller källs en produkt efter bild på CJ?
11/01/2019

Thailand - CJ's Another New Warehouse

CJ utökar sin räckvidd över hela världen. CJ DropShipping företag har nu fem lager, två i Kina, två i USA, en i Thailand, där vi packar och skickar ett mylder av varor till kunder. Thailand lager, som kan påskynda utvecklingen av Sydostasien, byggdes nyligen.

Under de senaste två åren har gränsöverskridande tillväxtmarknader för e-handel i Sydostasien väntat ivrigt. Ali, Tencent, Shopify, E-bay och andra Internet-jättar har investerat på marknaden. En tid har Sydostasien blivit nästa blå havsmarknad för gränsöverskridande säljare.

Enligt statistik finns det 11-länder i Sydostasien, med en total befolkning på mer än 600 miljoner, antalet medelinkomstfolk i Sydostasien har nått 55% av den totala befolkningen med 2020, 52% av befolkningen under ålder 30 och 350 miljoner Internetanvändare, och andelen potentiella konsumenter är stor.

Med utvecklingen av mobilt Internet började Sydostasien-användare att kontakta nätverket direkt från mobiltelefonentrén, vilket ledde till att 90% av sydostasiatiska användare koncentrerade sig på mobilsidan. Användningen av mobilt internet har ökat och mobila betalningsmetoder har blivit populära. Dessa förändringar kommer att ge enorma vinstmarginaler till e-handelsmarknaden.

"Bra e-handel, logistik först", den snabba utvecklingen av expressleveransindustrin under de senaste åren, beror också på utvecklingen av e-start. Den som först kan uppnå logistiska problem - bygga upp utomeuropeiskt lager, kan ockupera stor skala i Sydostasien marknaden.

Så här är en bit goda nyheter för er alla. Vårt nya lager som ligger i Thailand har byggts upp, de tillräckliga varulagerna är redo för onlinehandlare. Ja, människor från Sydostasien kan inte bara göra beställningar på Kinas lager utan även Thailand. Naturligtvis policy för privat inventering fungerar också i Thailand. Det kan hjälpa till att förkorta behandlingstiden för kunder i Asien och också öka affärsområdet för dig. Med lager i handen kan artiklar levereras till din hand snabbt och säkert.

Vårt arbete hjälper våra kunder att spara mycket dyrbar tid och energi och göra alla erbjudanden mycket enklare. Vi kommer att följa upp beställningarna, inspektera varorna och ordna alla fraktdokument och alla andra verk för våra kunder. Nu när importen från Kina blir enkel och säker, låt oss komma igång från Thailand lager. Du säljer, vi skickar och skickar för dig!

Facebook Kommentarer