fbpx
Thailand - CJ's Another New Warehouse
10/28/2019
POD - Lägg din logotyp till produkter och förpackningar
11/06/2019

Hur söker eller källs en produkt efter bild på CJ?

sök eller käll en produkt efter bild

Är du orolig med hur du kan beskriva de artiklar du exakt gillar eller vill hitta?

Känner du dig frustrerad när du inte kan söka i något som anger ganska vanliga nyckelord om dina produkter, till och med liknande produkter?

Har du någonsin föreställt dig att du kan söka vad du vill genom att använda bilden?

Skulle det inte vara mycket bekvämt för dig om du bara kunde ta en bild av någon av dessa produkter och ta den till vår CJ-webbplats och använda bilden för din sökning? Du behöver inte skriva något. Ta bara en bild, så kan du få vad du vill och liknande.

Break News

Den goda nyheten är att alla problem ovan har lösts.

Vårt CJ webbplats har lagt till en ny bildsökningsfunktion, som gör att våra kunder kan söka eller källa objekt med bilder snarare än nyckelord. Tidigare måste våra kunder skriva nyckelord för sina produkter. Det är så frustrerande när våra kunder inte får något eller felaktiga resultat när de vill söka efter eller köpa några produkter de planerar att sälja. Oavsett vilka produkter du hittar på andra webbplatser eller träffar några lyckliga artiklar i ditt liv, bara skärmdump, bild och sök på CJ: s webbplats. Vårt system kommer att känna igen vad det är och ge relaterade produkter, som bara tar några sekunder.

Hur använder man bildsökning?

1. Gå till webbplatsen CJDropshipping, hitta den lilla kameraikonen, genom vilken du kan ladda upp din produktbild.

2. Ladda upp din produktbild så får du den du vill hitta om CJ redan har haft den här produkten. Om den här produkten inte existerar kommer liknande produkter att komma till dig som referens.

Hur källs en produkt av en bild?

När du inte hittar den produkt du vill sälja, snälla källa till det på CJ. När du har kommit in på inköpsidan laddar du upp din produktbild och den visar dig samma eller liknande produkter. Du kan klicka på Visa mer för att kontrollera om det finns en acceptabel produkt.

Med den här funktionen för inköp av bilder kan våra kunder få stor bekvämlighet eftersom du inte behöver skriva okända produktbeskrivningar. Du lägger bara bilden och kan söka efter det vilket innebär att du kan ignorera språkbarriärer. Om du hittar en produkt vars beskrivning är på thailändska eller andra språk, ta det bara till CJ: s webbplats för att hitta den utan att spendera tid med att använda översättningsverktyg. Det är ganska användbart.

Ta nu din bild, kom till CJ för en sökning!

Facebook Kommentarer