fbpx
sök eller käll en produkt efter bild
Hur söker eller källs en produkt efter bild på CJ?
11/01/2019

Vill du lägga till din logotyp i artiklar?

Vi vet hur viktigt det är för varumärken att söka erkännande från sina kunder och för att uppfylla det syftet tillhandahåller vi dig skalbara, mångfacetterade och smarta varumärkeslösningar med alla dina behov. Vi hade en anpassat paket service, som tillhandahåller en kund som vill skicka beställningar med sina egna paket som innehåller en anpassad logotyp, onlinebutik och annan anpassad information.

För att perfekta kravet på personliga produkter är den goda nyheten att du kan lägga till din logotyp till artiklarna i CJDropshipping-appen. Du kan designa din personliga produkt med vårt designverktyg- Lasergravering. Gravering är den process genom vilken material såsom metaller, glas, plast och trä etsas med text och mönster med hjälp av ett diamantskärverktyg. Det viktigaste är att inga minimikrav för beställningar - du kan beställa till och med ett.

Vill du veta mer? Låt oss dyka in i relaterad information om hur du lägger till din logotyp i en produkt.

material

För att göra produkten vacker och perfekt bör materialen vara lämpliga för tryckkraven. Nästan alla typer av material CJ ​​kan skriva ut logotyp på, följande är några exempel:

1. Material som flanell, fiberduk, förpackningslådor, plastpåsar

LOGO-storlek ska vara mindre än 20cm * 20cm;

Priset är bara $0.46 per.

2. Material som silikon, plast, metall, trä etc.

LOGO-storlek ska vara större än 20cm * 20cm;

Priset är bara $ 0.5 per.

3. Material som är hårda och produkten bör vara en cylinder, som en glasflaska

360-graders rotation utskrivbar;

Priset är bara $0.53 per.

Pris

Hur kommer detta rimliga pris? Följande formel ger en mycket exposition av priset:

Anpassa pris = Arbetaravgift + bläckavgift + graveringsstorlek + slitage på maskinen

Men du kanske undrar vad om jag bara vill beställa en liten volym. Oroa dig inte, vi kan fortfarande tillgodose dina behov.

Det finns inga minimikrav för beställningar - du kan beställa till och med en produkt. Det finns ingen minsta orderkvantitet. Varje beställning är viktig för oss. Vi kan förse dig med skräddarsydda produkter, inte bara för massevenemang som kännetecknas av beställningen av en större mängd produkter utan också för kunder som vill köpa produkter i en liten mängd.

Flat & präglingstryck

Det finns en mängd olika tekniker för att skriva ut din logotyp eller reklammeddelande på dina artiklar. En av de mindre kända teknikerna är prägling, vilket innebär att stämpla en upphöjd design på en produkt. Det andra alternativet är plattform. Vi rekommenderar kunder att tillhandahålla original HD-pixel, så visar vi dig rendering innan du börjar skriva ut. Vår verksamhet startar inte förrän du är nöjd.

Oavsett om du går med ett platt eller präglat tryck, kommer du aldrig att lämna dig med en dud! Vårt team kommer att se till att dina artiklar blir fantastiska. Vi tror att en professionell produkt med en logotyp kommer att förbättra ditt varumärke och ge dig en fördel över dina konkurrenter.

Facebook Kommentarer