fbpx
POD - Lägg din logotyp till produkter och förpackningar
11/06/2019
Hur använder man CJ-leverantörssystem?
11/20/2019

Nedladdningsbart Dropshipping-avtal för eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Det måste erkännas att dropshipping är ett av de mest lönsamma och enkla sätten att få företag. Enligt statistiken på Google Trends går dropshipping fortfarande starkt medan det hade ett dopp förra året, vilket också förlitar sig på standarderna för varje online shoppingplattform till viss del förutom självreglering av drop-shippers.

För att alla dropshipping-verksamheter ska vara lagliga och transparenta kräver många e-handelsplattformar som eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee och andra drop-shippers för att ladda upp Dropshipping Agreement eller Fulfillment Agreement för att starta sin verksamhet. Dessutom kräver vissa onlinebetalningsplattformar eller finansinstitut som Paypal och Stripe också ett avtal om att öppna ett mottagarkonto.

Med tanke på att CJ som en snabbväxande dropshipping-plattform är villig att göra ansträngningar för att bygga en sund och perfekt dropshipping-marknad. Från och med nu kommer CJ att tillhandahålla drop shiping-avtalet för nedladdning för alla registrerade och giltiga användare som säljer produkter eller gör order från CJ.

I avtalet kommer användaren att behöva fylla i ditt namn, butiksnamn, adress och andra tillämpliga fält som bilden visar för att se till att det är dig själv. Det bör också noteras att det effektiva datumet är dagen då du skapade ditt CJ-konto.

Det viktigaste är att avtalet träder i kraft efter att CJ: s officiella stämpel har anbringats. Du bör kontakta din agent för dokument med förseglingen för att bekräfta det. Alla avtal kommer att vara ogiltiga utan förseglingen eller utarbetats av en partner som inte är CJ.

För en bättre förbättring av dropshipping-miljön vill vi göra med alla våra krafter. Vi hoppas också att många släppsändare arbetar med oss ​​tillsammans.
Klicka här för att ladda ner:


Facebook Kommentarer