fbpx
Hur kan du minska effekterna av det kinesiska nyåret på din Dropshipping-verksamhet?
12/26/2019
Hur man använder CJ APP på Shopify för att göra Dropshipping enklare
01/09/2020

Hur växer du ditt företag med CJ COD?

I vissa länder, Leveransmedel (COD) är fortfarande ett vanligt val för kunder när man handlar online. Det kommer att hålla dem från en besvärlig situation-pengar som tas utan produkt. Därför kommer många säljare, särskilt i Sydostasien, att känna igen COD som en populär betalningsmetod.

Nyligen startade vi vår verksamhet i Thailand och startade vårt lager. Vi får höra att COD kan sänka avgifterna och spara tid för behandling av kreditkort. Och vissa butiker erbjuder rabatter om de betalar kontant. Därför utvecklade CJ ett program för COD-säljare för att tillgodose deras behov.

Här är instruktioner för hur du använder vår COD-webbplats:

steg 1: Logga in med ditt CJ-konto, eller registrera en ny. Sedan kommer vi att gå igenom dem.

Steg 2: Välj en produkt du vill sälja på Marketplace och spara bilden på produktsidan för marknadsföring.

Steg 3: Skicka en chattlänk med fotot till din sociala plattform som Facebook-annonser, Instagram, Pinterest eller din personliga webbplats. Efter att du har angett namn och e-post kan din kund diskutera produkten direkt med dig i chattrummet;

Steg 4: Efter att beställningen har gjorts av din kund måste du lägga till produkten i Försäljningslista och ställa in priset;

Steg 5: Visa produkten i försäljningslistan och "lägg till den i kundvagnen";

Steg 6: Klicka på kundvagnsknappen och lägg till fraktkostnaden. Sedan, bekräfta det och ge din kund anslutningen att fylla i hans / hennes uppgifter inklusive namn, adress, telefonnummer och e-post. Vi skickar ett e-postmeddelande till din kund för att spåra paketet.

Steg 7: Beställningen kommer att visas under Dropshipping Center> Importerade order> Process krävs. Välj det och Lägg till i kundvagn.

Steg 8: När du har verifierat all information måste du göra det betala för det med CJ: s pris. Vi erbjuder flera betalningsmetoder, inklusive kreditkort, Paypal, Payoneer eller banköverföring.

Efter betalning behandlar vi din beställning och skickar den till din kund. Vi överför pengarna till din plånbok och du kan ta ut dem när de har tagits emot från din klient av fraktföretaget.

Notera: COD kommer för närvarande endast att finnas i Thailand. vi kommer att öppna upp för fler länder i sydöstra i framtiden. Med din DropShipping-verksamhet i ditt land hoppas vi verkligen att det kommer att hjälpa.

Facebook Kommentarer