fbpx
Hur kan du minska effekterna av det kinesiska nyåret på din Dropshipping-verksamhet?
12/26/2019
Hur man använder CJ APP på Shopify för att göra Dropshipping enklare
01/09/2020

Hur växer du ditt företag med CJ COD?

I vissa länder är Cash on Delivery (COD) fortfarande ett vanligt val för kunder när man handlar online. Det kommer att hindra dem från att tas pengar men inte ta emot produkten. Därför, särskilt i Sydostasiatiska länder, kommer många säljare att känna igen COD som en populär betalningsmetod.

Nyligen startade vi vår verksamhet i Thailand och startade vårt lager. Det är lärt att COD kan undvika kreditkortbehandlingsavgifter och tid, och vissa butiker kommer att erbjuda rabatter om de betalas kontant, eftersom de kan erbjuda ett bättre pris för konsumenten. För att tillgodose deras behov släppte CJ ett system för COD-säljare.

Här är instruktionerna för att använda vår COD-webbplats:

Steg 1: Logga in med ditt CJ-konto, eller registrera en ny. Båda måste ses över ;

Steg 2: Välj den produkt du vill sälja på Marketplace och Spara bilderna av det på produktsidan för marknadsföring;

Steg 3: Skicka chattlänk med produktfoton till din sociala plattform som Facebook-annonser, Instagram, Pinterest eller din personliga webbplats. Din kund kan prata direkt med dig i chattrummet om produkten efter att ha angett sitt namn och e-postadress;

Steg 4: När din kund har lagt ordern till dig måste du lägga till produkten till Försäljningslista och ställa in ditt pris;

Steg 5: Visa produkten i försäljningslistan och klicka på vagnikonen för att lägg till den i kundvagnen;

Steg 6: Klicka på kundvagnsknappen och ange fraktkostnaden och bekräfta och skicka länken till din kund för att fylla i hans / hennes information inklusive namn, adress, telefonnummer och e-post. Vi skickar e-postmeddelandet till din kund för att spåra paketet.

Steg 7: Beställningen visas under Dropshipping Center> Importerade order> Process krävs. Du måste välja ordning och lägg till den i kundvagnen.

Steg 8: När du har bekräftat all information måste du göra det betala för det med CJ: s pris. Vi erbjuder flera betalningsmetoder inklusive kreditkort, Paypal, Payoneer eller banköverföring.

Efter betalning behandlar vi din beställning och skickar den till din kund. Vi överför pengarna till din plånbok och du kan ta ut dem när godsbolaget samlar in dem från din kund.

Det bör noteras att COD endast är tillgängligt i Thailand för närvarande. Det kommer att vara öppet för fler länder i sydöstra länder i framtiden. Vi hoppas verkligen att det hjälper dig med din dropshipping-verksamhet i ditt land.

Facebook Kommentarer