fbpx
CJ måste skjuta upp fullföljande order längre på grund av Coronavirus
02/08/2020
Hur man använder CJ amerikanska lager för att öka Dropshipping
02/18/2020

Hur gör man manuell dropshipping-order till CJ?

CJ utvecklade en funktion som tillåter CJ-kunder helt enkelt för att skapa order inom CJ-plattformen.

Varför CJ utvecklade en sådan funktion?

1. Vissa dropshippers kommer till CJ och frågar om de kan arbeta med CJ. De vill använda CJ: s system och tjänster men de har inte egna onlinebutiker, så att de inte kan godkänna butiker till CJ, vilket är en förutsättning för att lista produkter och automatiskt ha beställningar uppfyllda. Vår kundtjänst berättar vanligtvis för dessa kunder att de kan importera order genom att ladda upp en CSV- eller Excel-fil. Vissa kunder gör det medan andra inte.

2. Att skapa ordningsfunktion kommer också att vara ganska användbar när du är Det går inte att få dina butikorder att importera från plattformar som Woocommerce, eBay, Amazon, etc. När det gäller de integrerade plattformarna är Shopify den mest populära och stabila. Underlåtenhet att dra dina beställningar till CJ-system låter alltid människor, även om du kan göra beställningar via CSV- eller Excel-fil.

3. Många kunder misslyckas med dropshipping-order till grossistorder i inköpslistan. Vissa kunder känner förvirrad över sättet att placera dropshipping-order och grossistorder så att de tar dropshipping-orderna till inköpslistan och betalar där. Vissa vet inte att de kan ladda upp fil för beställningar som inte importeras på något sätt. Och några andra känns besvärligt att göra beställningar med CSV- eller Excel-fil. Därför föredrar de att placera grossistorder i inköpslistan. Om en kund emellertid inte placerar beställningen till grossistorder, behandlingsförfarandet är helt annorlunda, orsakar många problem efter försäljning som försenad bearbetning, felaktig förpackning, för kort tvist reserverad tid.

Nu tillhandahåller CJ en plats för dropshippers att göra dessa specialorder mer bekvämt. Om du har beställningar utan onlinebutiker och inte har importerat beställningar hur som helst, vänligen logga in på ditt konto och skapa beställningar nu.

Vad är skillnaden mellan dropshipping order och grossistorder?

Dropshipping ordning kommer i allmänhet från nätbutiker och mottagarna är vanligtvis slutköpare istället för dropshippers. Visst CJs nya funktion tillåter beställningar som inte görs från onlinebutiker. Dessutom är produktkvantiteten för dropshipping-beställningar liten.

Partihandel är i de flesta fall van vid köpa produkter med stor mängd för dropshippers själva. Om du vill köpa privat lager, komplettera det där. Partihandel beställs också gör en testorder för dropshippers som första gången besöker CJDropshipping webbplats.

Här kommer en slutsats, mängd produkter ingår i order och målmottagare är de två stora skillnaderna.

Hur skapar jag beställningar för dessa specialbeställningar?

1. Logga in på ditt CJ-konto och ange Dropshipping Center.

2. klick Skapa beställningar och Lägg till SKU. Välj sedan Specifikation och Antal.

3. Efter att ha klickat GÅ TILL KASSAN, fyll i all nödvändig adressinformation. Det sista steget är att klicka Skapa beställningar.

Det är introduktionen av den nya funktionen Skapa beställningar. CJ hoppas att du gillar den här funktionen!

Facebook Kommentarer