fbpx
Hur gör man manuell dropshipping-order till CJ?
02/14/2020
5 Enorma dropshipping-fel som ska undvikas / till att börja med 2020
02/20/2020

Hur man använder CJ amerikanska lager för att öka Dropshipping

Dropshipping är en typ av affärsmodell som gör det möjligt för dropshippers att göra affärer utan att behålla produktinventering och att behöva skicka sina produkter till sina kunder själva. Leverantörerna och det uppfyllande företaget kommer att lagra produkter och skicka dem direkt till slutkunderna.

Men om du vill sticka ut och växa dropshipping-verksamheten större, kan du inte bara publicera annonser och placera beställningar, vänta i kö för orderbehandling, särskilt under högsäsong och kinesiska Lunar New Year och till och med detta oväntade coronavirus. Du måste förbereda produktlager till lager oavsett dina egna eller andra lager som CJ: s lager i förväg för högsäsong och leverantörsemester. Endast på det sättet kan du öka butiksorder och normalt skicka dem utan förseningar.

CJ har redan två lager i USA. CJ bygger det sjätte lagret i Indonesien och planerar att bygga det sjunde lagret i Europa.

Varför behöver du ett lager?

1. Snabb orderbehandling och leverans. Det allmänna dropshipping-förfarandet är att leverantören skickar din beställning efter att du kommit till beställningen. Det är vettigt under normala dagar, men det kommer att finnas några problem under högsäsongen. Under högsäsong måste leverantörer bearbeta beställningar enligt betald tid eftersom många köpare köper samtidigt. Du kan inte få löfte om att dina beställningar kan behandlas snabbare vilket utan tvekan orsakar förseningar för vissa kunder.

2. Kontinuerliga annonser på semester. Genom att köpa produktinventar till lager före semestern kan du kontinuerligt visa annonser för dina produkter medan vissa utan lager måste stoppa. Till exempel måste den stora majoriteten av dropshippers tillfälligt avbryta Facebook-annonser under kinesiska Lunar New Year-semester eftersom kinesiska leverantörer och logistikföretag är på semester.

3. Uppfylla behoven hos vissa landskänsliga kunder. Genom att använda lokalt lager kan paket markeras från lokalt. Landskänsliga kunder vill inte ha paket från vissa stater eller regioner som Kina.

CJ-lager är inställda för dessa ändamål. Med CJ amerikanska lager som ett exempel, genom att köpa produktinventar där, kan du njuta av 2-4 leveranser av USPS + från den tid du beställning till paketet mottogs, vilket är en stor attraktion för amerikanska kunder jämfört med de som tar veckor till och med månader att anlända till USA Och du kan fortfarande köra annonser och göra beställningar som normalt under CNY eftersom amerikanska lager och amerikanska frakt tjänsten påverkas inte av CNY. Det sista men inte minst är att du kan tillgodose landskänsliga kunders behov om de inte vill att paket skickas från Kina, särskilt efter COVID-spridningen i Kina.

Vad är policyn med att använda CJ amerikanska lager?

1. Produktbeloppet för en SKU är inte mindre än 10st för en variant och inte mindre än 100 st totalt.

2. Varorna kan inte vara lastmätning.

3.Customers placera USA: s inventeringsorder och betala endast för produkter, då skickar vi dem till USA: s lager.

Hur mycket debiterar CJ med CJ amerikanska lager?

1. Om dina produkter är det från CJ, det är det helt gratis att använda CJ lager. Ingen installationsavgift, ingen månadsavgift, ingen lagringsavgift. Det är gratis. De enda kostnaderna för dig är produktkostnad och fraktkostnad.

2. Om du har din produktleverantör men vill använda CJ-lager, vilket är CJ: s uppfyllande tjänst, CJ kommer att debitera serviceavgifter såsom behandlingsavgifter och lagringsavgifter.

Vad är proceduren om jag vill köpa inventeringen till amerikanska lager?

Om du är fast besluten att köpa lite lager till CJ amerikanska lager, gå till vår webbplats och Följ stegen. Du behöver bara göra det betala för produkter vid den tiden. Efter att ha fått din köpförfrågan kommer CJ att förbereda produkter och skicka dem till CJ US lager av DHL. Då kan du börja köra dina annonser som annonserar med inrikes frakttjänst och lovande 2-4 leveranser. När du har fått konverterade order och placera avdragna order till CJ där du bara behöver betala fraktkostnader av USPS + utan att betala för produkter, CJ kommer att behandla beställningarna med den snabbaste hastigheten.

Om du väljer att använda normal orderuppfyllningstjänst är proceduren att CJ kommer att behandla order och skicka dem ut från Kina lager till slutkunder efter att du har bekräftat dina beställningar som vanligtvis tar 7-15 dagar av CJPacket.

För att ytterligare driva dropshippers verksamhetstillväxt tar CJ bort begränsningen att endast VIP kan ansöka om CJ amerikanska lager och andra lager som Thailand lager. Endast på det sättet kan dropshippers utnyttja CJ: s tjänst för att gynna varandra och gå vidare.

Facebook Kommentarer