fbpx
Apa Pesenan Pengiriman Drop CSV
Apa pesenan file CSV?
06 / 07 / 2017
Apa Parcels bakal ilang sajrone Pangiriman?
06 / 15 / 2017

Napa Informasi nelusuri nganyari Paket Kula kanthi alon?

Sawetara pelanggan mesthi bingung babagan pitakon, kenapa informasi nelusuri paketku tetep ing sawijining lokasi kanthi suwe tanpa prelu ganti. Dina iki, kita ngomong babagan pitakonan iki.

Kanggo pengiriman internasional, adat kasebut dadi peran sing ketat banget. Dheweke mesthi mriksa bungkus sing akeh tinimbang siji. Nalika padha nemokake salah sawijining artikel sing mbebayani ing karton gedhe, lan kedadeyan salah sawijining bungkusan kita sanajan ora produk biasane) uga ana ing karton iki, banjur bakal mandheg nyetujoni karton gedhe lan njupuk kasebut. Sabanjure, bakal menehi inspeksi luwih maju, dheweke bakal mbukak karton lan mriksa siji-siji. Kanggo wektu iki, butuh wektu sing suwe, mula informasi sing bisa dilacak tetep tanpa obah.

Dadi, nalika para klien nggawe pesenan lan mbayar, kita bakal ngirim nomer pelacak kanggo mriksa informasi pelacak kanthi konvoensi. Kita uga bisa mbantu para klien mriksa manawa dheweke njaluk, lan kita mesthi nggunakake '17 track', iku situs web efisien kanggo mriksa informasi babagan pengiriman.

Punapa mawon, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyegah produk saka ora ngeculake lan janji bakal ngirim barang menyang pelanggan kanthi tepat.

Matur nuwun kanggo wektu lan perhatian.

Facebook Komentar