fbpx
Napa Informasi nelusuri nganyari Paket Kula kanthi alon?
06 / 12 / 2017
Napa Aku Ora Nampa Produk ing Wektu Sanajan ing Sasi 2?
06 / 23 / 2017

Apa Parcels bakal ilang sajrone Pangiriman?

Sawetara pelanggan mesthi kuwatir manawa yen bingkisan ilang sajrone kiriman, mula apa sing kudu ditindakake. Dina iki ayo ngomong babagan masalah iki.

Kaping pisanan, bakal ana risiko kiriman 1-3% ilang nalika ngirim yen nggunakake China Post Biasa Cilik Packet Plus, kita ora bakal nampa keluhan utawa mbalek maneh nalika milih metode pengiriman iki, amarga cara pengiriman iki ora ana nomer pelacakan lan mesthi butuh wektu sing suwe. Nyuwun pangapunten amarga ora nrima keluhan sing ora ditampa yen pelanggan ora ndhukung mbusak adat kasebut.

Kaping pindho, yen klien nggunakake epacket, DHL, USPS, China Post Registr Air Mail, kita bisa entuk nomer pelacakan lan supaya bisa mriksa informasi kanggo sampeyan yen bungkusan dikirim dawa. Kadhangkala ana sawetara faktor sing ora bisa dikendhaleni supaya tatanan sing ilang kanthi cara pengiriman ing ndhuwur, banjur kita bakal menehi maneh pesenan menyang pelanggan, utawa menehi mbalekaken maneh kanthi langsung.

Dadi aja kuwatir babagan masalah iki, yen sampeyan ngirim produk liwat epacket, DHL, USPS, China Post Registr Air Mail lan cara liyane sing bisa ngirim nomer pelacakan, kita bakal tanggung jawab babagan masalah sing bakal ilang.

Matur nuwun kanggo wektu lan perhatian.

Facebook Komentar