fbpx

tutorial

09 / 09 / 2019

Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?

Naha anjeun mendesain bungkusan adat anjeun pikeun tujuan mérek sareng mérek bodas anjeun? Naon Bungkusan Adat? Pakét adat mangrupikeun ciri anu [...]
09 / 04 / 2019

Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?

Ganti Titik nyaéta jasa anu nembé ditambah dina CJDropshipping. Ku cara nempatkeun pesenan dina sistem CJDropshipping, anjeun tiasa nampi titik anu tangtu dumasar kana jumlah penjualan anjeun. [...]
08 / 19 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Dina Juli 15th, kami nyebarkeun hiji artikel: CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers ngumumkeun yén urang bakal dimimitian ku integrasi sareng platform Lazada. Saatos sabulan, urang parantos réngsé [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket parantos Ngalengkepan Pamadukan sareng Aftership

Ngaliwatan urang ngerjakeun gawé sareng tim Aftership salami bulan, integrasi antara CJpacket sareng Aftership parantos réngsé. Éta hartosna anjeun tiasa parios inpormasi pelacak pesenan [...]