fbpx

Kabar Pangiriman Warta

11 / 21 / 2018

USPS Shipping deadlines - PLAN AHEAD!

'Tis mangsa kanggo ngrancang deadline kirim Natal sampeyan !! Pelanggan sing ngrencanakake awal takon apa sing mati tanggal pas liburan [...]
11 / 16 / 2018

Manungsa waé, Kahanan Penyebaran Pos Kanada Kurang Mudhun

Aku ora ngerti sepira wong ngerti serangan babagan Layanan Pos Kanada. Acara iki wis mundhak menyang China Post saiki wis ngumumake manawa dheweke ora bakal nampa paket apa wae sing bakal mlebu menyang Kantor Pos Kanada. Ing ngisor iki kudu diwenehi perhatian khusus: 1. Sembarang bungkusan sing arep menyang Kanada ora bakal ditampa diwiwiti saka 11 / 16 / 2018 China (saiki saiki). 2. Sembarang bungkusan ing dalan menyang Kanada sing durung ninggalake China, bakal dibalekake karo sandhangan pamilike menyang pangirim uga mbalekaken. 3. Sembarang paket ing transit menyang Kanada sing saiki wis ditinggalake ing China, kudu ngenteni Layanan Pos Kanada kanggo dikirim menyang panampa, lan kita ora duwe ETA. Epacket ditangani dening China Post, lan tujuan paling akeh paket cilik yaiku ing Kanada. [...]
11 / 09 / 2018

Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Kita wis weruh penjualan sing ngetrapake ing CJDropshipping sawetara minggu kepungkur nganti meh banget nalika suhu mudhun ing California Selatan. Wiwit kita mbalek [...]
10 / 22 / 2018

E-Paket ing Kapasitas Lengkap, gunakake Paket CJ!

Delengen SACKS POTATOE sing HUGE iki! Ngira apa sing ana ing? E-paket sing pengin dikirim menyang pelanggan kanthi tepat wektu. Iki minangka pemandangan kita [...]