fbpx

Kabar Pangiriman Warta

11 / 09 / 2018

Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Kita wis weruh penjualan sing ngetrapake ing CJDropshipping sawetara minggu kepungkur nganti meh banget nalika suhu mudhun ing California Selatan. Wiwit kita mbalek [...]
10 / 22 / 2018

E-Paket ing Kapasitas Lengkap, gunakake Paket CJ!

Delengen SACKS POTATOE sing HUGE iki! Ngira apa sing ana ing? E-paket sing pengin dikirim menyang pelanggan kanthi tepat wektu. Iki minangka pemandangan kita [...]
10 / 18 / 2018

Sampeyan kudu nggunakake gudang CJ Amerika Serikat nalika Mangsa Tinggi lan Taun Anyar Cina

Napa penting kanggo mitra kerja karo para pemasok sing padha karo Warehouse AS? Miturut warta wingi 10 / 16 / 2018, Presiden Trump ngrancang narik [...]
09 / 26 / 2018

Kepiye Sumber saka Taobao lan Golek Produk Tren?

Sadurunge miwiti sumber saka Taobao, sampeyan kudu ngerti iki: Sampeyan ora bisa tuku kanthi langsung, amarga Taobao mung kasedhiya pembayaran kanthi RMB utawa [...]