fbpx

Kabar Pangiriman Warta

10 / 18 / 2018

Sampeyan kudu nggunakake gudang CJ Amerika Serikat nalika Mangsa Tinggi lan Taun Anyar Cina

Napa penting kanggo mitra kerja karo para pemasok sing padha karo Warehouse AS? Miturut warta wingi 10 / 16 / 2018, Presiden Trump ngrancang narik [...]
09 / 26 / 2018

Kepiye Sumber saka Taobao lan Golek Produk Tren?

Sadurunge miwiti sumber saka Taobao, sampeyan kudu ngerti iki: Sampeyan ora bisa tuku kanthi langsung, amarga Taobao mung kasedhiya pembayaran kanthi RMB utawa [...]
09 / 25 / 2018

CJ bakal ngrawat sampeyan karo Hotel, Meal lan Pandhuan yen ngunjungi Pasar Futian utawa Futian kita ing Yiwu wiwit tanggal 10- Nov 9, 2018

Apa Anyar -—-> Apa Paling Panas —--> Target Sampeyan ---> Rencanakake Kunjungan Sampeyan Diwenehake kanggo SEHING TINGGI, Yen sampeyan bakal ngupayakake upaya utawa kinerja sing apik [...]
09 / 23 / 2018

Cara kiriman sing bakal nambah wates bathi ing 2018

Kita arep ngumumake rahasia 1 kanggo bisnis sing nggawe bisnis sing nguntungake sing ora dikandhani 7 angka tokohhippers ing artikel iki lan kepiye carane [...]