fbpx

Kabar Pangiriman Warta

04 / 20 / 2017

Perkembangan ePacket Internasional lan Standar Ngisien

Aliexpress wis ngetrapake kabijakan pengiriman logistik anyar wiwit 1th, Juli, 2016. Kabijakan iki ngatur manawa, kajaba komoditas barang khusus, sing adol ora duwe [...]
04 / 08 / 2017

Gerakan E-Dagang lan Pertumbuhan Pengiriman Drop

Wutah lan pangembangan e-commerce ora pati kaget sanajan para konsumen lan bisnis padha banget. Pengecer ndeleng luwih cilik lan luwih sithik para pembeli sing tuku tumbas ing toko, [...]