fbpx

Kabar Pangiriman Warta

09 / 09 / 2019

Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?

Apa sampeyan pengin desain paket dhewe kanggo tujuan merek lan putih label sampeyan? Apa Paket Adat? Paket khusus minangka fitur sing [...]
09 / 04 / 2019

Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?

Titik Ganti minangka layanan anyar sing ditambahake ing CJDropshipping. Kanthi nggawe pesenan ing sistem CJDropshipping, sampeyan bisa entuk poin tartamtu miturut jumlah penjualan sampeyan. [...]
08 / 29 / 2019

Pengeluaran AS Saka Uni Pos Uni: Kepiye Langsung Ningkatake Harga Pangiriman ePacket?

Ing Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumake rencana mundur saka prajanjen Uni Pos Union kanthi alesan ana musuhan [...]
08 / 19 / 2019

Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?

Ing Juli 15th, kita nerbitake artikel: CJ arep Gabungan karo Lazada kanggo Dropshippers ngumumake kita bakal miwiti integrasi karo platform Lazada. Sawise siji wulan, kita ngrampungake [...]