fbpx

Metode Pembayaran

Akeh klien CJ sing takon apa kita kudu mbayar CJ? Sejatine, sampeyan ora perlu mbayar ing CJ. Sampeyan mung mbayar nalika sampeyan duwe pesenan kudu diproses.

1) Miturut PayPal

  • PayPal ngidini sampeyan ngirim pambayaran kanthi cepet lan kanthi aman kanthi nggunakake kertu kredit utawa akun bank. Yen sampeyan milih PayPal minangka metode pambayaran, sampeyan bisa klik tombol ing ngisor iki kanggo teka ing situs pamariksaan PayPal, ing ngendi sampeyan bisa ngirim pembayaran.
  • Sugeng sampeyan milih PayPal kanggo ngatur pambayaran, kaluwihan kaya ing ngisor iki:
    Pembayaran dilacak. Sampeyan bisa nglacak status pambayaran kanthi nggunakake akun PayPal.
    Pembayaran ora mbutuhake nggunakake kertu kredit kanthi online (sampeyan bisa mindhah langsung saka akun bank.
    PayPal bakal nglindhungi rincian pribadi yen sampeyan milih mbayar kanthi kertu kredit, sing mbatesi risiko panggunaan ora sah. Sampeyan kudu hubungi kita nalika nggunakake pembayaran iki.

2) Dening T / T (Transfer Wire Bank) (Kita bakal nawarake nganti bonus 2% nalika nggunakake cara pembayaran iki kanggo ngisi daya dompet)

  • Mung mbutuhake rong utawa telung dina kanggo rawuh transfer yen bank sampeyan duwe koresponden langsung. Kabeh info bank kita bakal dikirim email menyang sampeyan kanthi kutipan kasebut.
  • Pembayaran kita kudu jumlah total sing ditampa. Supaya coba pilih bank lokal kanthi koresponden langsung menyang INDUSTRIAL BANK CO., LTD. Yen ora, bank pihak katelu bakal ngisi sampeyan biaya transfer tambahan $ 10 menyang $ 20. Mangga priksa karo bank sampeyan kanggo nggoleki apa sampeyan kudu nambah biaya bank pihak katelu tambahan sadurunge transfer.
  • Tulis nomer nomer sing cocog ing postcript nalika sampeyan mbayar. Mangga informasi langsung sawise sampeyan nggawe transfer dhuwit. Transfer kawat bank biasane njupuk dina 3-4. Kanggo miwiti produksi ASAP, hubungi kita yen negara pesenan isih "Non-Payment" 5 dina mengko sawise transfer.

Jeneng akun :
GAMPANG NECKLACE JEWELRY CO. LTD
Akun Ora.
NRA356011400100138350
Bank Manfaat:
INDUSTRIAL BANK CO., LTD, HANGZHOU BRANCH
Swift BIC :
FJIBCNBA530
Alamat:
NO158. BINWANG JALAN YIWU CITY ZHEJIANG CHINA (Kode Pos: 322000), CHINA
Bank Wartawan:
WELL FARGO BANK, NA NEW YORK INTERNATIONALBRANCH
Swift BIC :
PNBPUS3NNYC

3) Dening Westen Union

  • Detail Rincian

Jeneng Pertama: LIZHI
Jeneng Pungkasan: ZHOU (Priksa manawa sampeyan wis nyelehake jeneng lan jeneng sing nomer ing posisi sing bener)
Akun: 6228 4803 8915 4888 876
Jeneng Perbankan: Bank Pertanian China
Tel. Ora. 008618067627100
Coutry: China
Alamat: Kamar 301, Unit 2, Bangunan 11, Distrik B, Village Qing Yan Liu, Yiwu, Provinsi Zhejiang, China, 322000

4) Dening Kredit Toko

Sampeyan bisa tuku kredit toko liwat kene, kadang kita bakal ningkatake kredit toko kanthi bonus, sampeyan bisa tuku lan nglampahi ing platform CJ.

Toko kredit minangka mata uang tandha sah sing ditemtokake, ora ana watesan wektu.

5) Kanthi Kartu Kredit

App.cjdropshipping.com kasedhiya karo Pembayaran Kertu Kredit yen sampeyan ngirim pesenan, lan uga kita bisa ngirim link kanggo mbayar kertu kredit, sampeyan bisa mbayar kanthi nggunakake macem-macem kertu kredit. Sampeyan kudu hubungi kita nalika nggunakake pembayaran iki.

6) Dening Payoneer

CJ uga kasedhiya kanthi pambayaran Payoneer, sampeyan bisa nggunakake cara pembayaran iki kanthi mbayar pesenan dropshipping utawa ngisi sampeyan Dompet CJ. Bakal luwih gampang menang bonus tinimbang transfer kabel amarga ora ana watesan jumlah minimal.

Facebook Komentar